🔥İndirim GameGaraj Vade Farksız 9 Taksit Sistemlerde İndirim

burası indirim konusu yani gerçek indirim sn buraya firmayı parlatmayamı geldin bide ürünler global ürünler deyil olsa hadi neyse dicez - sadece avantaj taksit o kadar innoların patlak verdiğini türkiyede bilmeyen yoktur
Forumun %90'ı taksit ile ürün alıyor. Vade farksız 9 taksit var sistemde paylaşıyorum. Abdullah Hacıgül yeni sistem çıkarttı ama herkes sistemde vade farksız taksit olmamasını konuştu.

Forumun %90'ı taksit ile ürün alıyor. Vade farksız 9 taksit var sistemde paylaşıyorum. Abdullah Hacıgül yeni sistem çıkarttı ama herkes sistemde vade farksız taksit olmamasını konuştu.
sn halen taksit diyon bn diyom içerik berbat sen diyon taksit taksitle çöpmü alalım

sn halen taksit diyon bn diyom içerik berbat sen diyon taksit taksitle çöpmü alalım
Ben sistemlerde CL46 RAM dışında bir sorun göremedim. Crucial SSD'nin okuma yazma hızları yüksek, Biostar anakartı Abdullah Hacıgül bile öneriyor ve sorunsuz diyor, o Aigo PSU C seviyesi ön yargıyla yaklaşmayın ve ekran kartı giriş seviyesi ama her hazır sistemde böyle değil mi zaten?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır peşin fiyatına yakın.

Ben sistemlerde CL46 RAM dışında bir sorun göremedim. Crucial SSD'nin okuma yazma hızları yüksek, Biostar anakartı Abdullah Hacıgül bile öneriyor ve sorunsuz diyor, o Aigo PSU C seviyesi ön yargıyla yaklaşmayın ve ekran kartı giriş seviyesi ama her hazır sistemde böyle değil mi zaten?

5070 ti ekran kartı peşin fiyatına 9 taksit 45K altında yok sistemi parça parça satsam yine uygun gibi geldi

her hazır sistem biostarmı kullanıyo - :D FİYATINDANDA BELLİ ZATEN ( UCUZ YETİN YAHNİSİ YENMEZ ) -

her hazır sistem biostarmı kullanıyo - :D FİYATINDANDA BELLİ ZATEN ( UCUZ YETİN YAHNİSİ YENMEZ ) -
Ucuz sistemlerde Biostar, RTX 5070 vb. sistemlerde Asus ve MSI anakart kullanmışlar. Abdullah Hacıgül bile sistemlerinde güvenle Biostar anakart kullandığını ve sorunsuz olduğunu söylüyor ona inanmıyor musun?

Ucuz sistemlerde Biostar, RTX 5070 vb. sistemlerde Asus ve MSI anakart kullanmışlar. Abdullah Hacıgül bile sistemlerinde güvenle Biostar anakart kullandığını ve sorunsuz olduğunu söylüyor ona inanmıyor musun?
Bİ BAK BAKALIM ABDULLAH HACIGÜL BİOSTARMI KULLANIYO AHAHAHA :d :D.D

İlk videoda sponsor yok ve kullanmış.
bn artık konuşmicam - muhtemeldir sn game garaja çalışan bi arkadaşa bnziyon - haliyle savunucan - ama sana nacizane tavsiyem burası avantaj blogu deyil indirim blogudur - snin yaptığın avantaj yni sadece taksit meselesi - indirim deyil - iyi günler -

Bu sistem de b650m-r anakart kullanılmış çift m2 slotu mevcut

Geri