Pişmaniye
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,166
hayir ahbap ben 10k fazla verip nvidia alcamBu fanboyları anlamıyorum insan cebini düşünür F/P düşünür performansını düşünür
hayir ahbap ben 10k fazla verip nvidia alcamBu fanboyları anlamıyorum insan cebini düşünür F/P düşünür performansını düşünür
nvidia da 10 problem var amd de 10 problem var bunun ortası yok bunu diyerek sende savunmuş oluyorsun.NVIDIA da 1 problem varsa AMD de 10 problem var. NVIDIA kullanicilari o 1 problem icin yangin cikarir ama AMD kullanicilari 10 problemi inkar edip 11 olmasin diye icten ice dua eder.
Sanki babanizin sirketi elestiri kaldiramiyor millet. Aldigim urun en iyisi olacak kafasinda herkes.
Vardir hocam illa sonucta kusursuz olamaz hicbir sey.nvidia da 10 problem var amd de 10 problem var bunun ortası yok bunu diyerek sende savunmuş oluyorsun.
nvidia da 10 problem var amd de 10 problem var bunun ortası yok bunu diyerek sende savunmuş oluyorsun.
7-8k fark asıl saçma, AMD elinde bitek FSR4 var oda 3-5 oyuna getirmiş, ne diye dibinde satıyon kartını, düşür iyice yaniZaten şu durumun Nvidia'da rehavet yaratmaması imkânsızdı ve bence şuan tamda o noktadalar.
Düne kadar 9070 XT'yi gömdüm hep 5070 TI için.
Ama artık gelinen noktada 5070 TI ile arada gerçekten eskisi gibi 8-9k fiyat farkının olması gerektiğine inanmıyorum.
Ne RT, AI, DLSS, MFG, RR, FG bu fark için yeterli değil artık.
AMD'de hepsine bir cevap var artık.
mfg ve ray reconstructiona nasıl cevabı! var anlatsana biZaten şu durumun Nvidia'da rehavet yaratmaması imkânsızdı ve bence şuan tamda o noktadalar.
Düne kadar 9070 XT'yi gömdüm hep 5070 TI için.
Ama artık gelinen noktada 5070 TI ile arada gerçekten eskisi gibi 8-9k fiyat farkının olması gerektiğine inanmıyorum.
Ne RT, AI, DLSS, MFG, RR, FG bu fark için yeterli değil artık.
AMD'de hepsine bir cevap var artık.
FSR4 mü afmf 2 hiç görmedin herhalde x2 fps koyuyor açınca görüntüde dlss gibi fsr gibi leş yapmıyor.7-8k fark asıl saçma, AMD elinde bitek FSR4 var oda 3-5 oyuna getirmiş, ne diye dibinde satıyon kartını, düşür iyice yani
Aga bizim millet bindiği arabayı bile sanki kendisi üretmiş gibi anlatıyor. Gayet normal bu davranışlar.bir tık yanlış bir yorum aslında bu durum iki fanboy grubu içinde geçerli 5070 ti indirime girmiş konu açıyorum 9070xt varken alınmaz falan yazan insanlar var 9070xt f/p durumda üstüne bir de indirime girmiş nitro+ modeli çökün diyorum amd driverleri çöp wattman falan diyorlar nvidia kullanıp inkar eden çok insan var , amd kullanıp ta inkar eden insan var bizim ülkenin kronik sorunu kendi malını övme çabası.