XPG KYBER 750W PSU RX 9070 için uygun mu?

Bende valor mesh 750w var gigabyte 9070 gaming oc (xt değil) ile kullanıyorum yanında 7500f ile, occt power testinde sorunsuz çalışıyor ama fanından biraz ses geliyor haberin olsun ince de bir coilwhine var normal seviyede
Gigabyte çogu modelde cw oluyor ozellikle windforce serisi cw siz olmama ihtimali olma ihtimalinden daha az.

Gigabyte çogu modelde cw oluyor ozellikle windforce serisi cw siz olmama ihtimali olma ihtimalinden daha az.
Kartta değil de psuda bahsettiğim cw, kartta da var elbette ancak belli belirsiz, önceki 6750xt kartımda belirgindi mesela, tamamen şans işi maalesef

Kartta değil de psuda bahsettiğim cw, kartta da var elbette ancak belli belirsiz, önceki 6750xt kartımda belirgindi mesela, tamamen şans işi maalesef
Hmm anladım valla benim sistemde o yönden şanslıyım hiçbir parçamda cw yok.

Bende valor mesh 750w var gigabyte 9070 gaming oc (xt değil) ile kullanıyorum yanında 7500f ile, occt power testinde sorunsuz çalışıyor ama fanından biraz ses geliyor haberin olsun ince de bir coilwhine var normal seviyede
ekran kartından mı? nitro 9070 baktım ama sığmıyor, diğer seçenek rtx 5070 ama %1 fps değeri 9070'den geride oynadığım oyunda.

ekran kartından mı? nitro 9070 baktım ama sığmıyor, diğer seçenek rtx 5070 ama %1 fps değeri 9070'den geride oynadığım oyunda.
Psu dan bahsettim hocam fan sesi ve cw

Baktığın model buysa 1x16 pin bunun girişi baktığın psuda 1x16 yok

Onun içindeki PSU modeli farklı. Tabiiki kullanırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisi olan yok mu? Az sonra alacağım ürünleri, lütfen.
Hangi ekran kartı ile kullanacaksın? Tam modelini yazar mısın?

Son düzenleme:
Onun içindeki PSU modeli farklı. Tabiiki kullanırsın.

Hayır var. Yanlış bilgi vermeyin.

Hangi ekran kartı ile kullanacaksın? Tam modelini yazar mısın?
Kullanamazsın diyince Gigabyte RX9070 Gaming OC aldım, Nitro+ yerine. Zaten kasaya da sığmıyormuş.

Kullanamazsın diyince Gigabyte RX9070 Gaming OC aldım, Nitro+ yerine. Zaten kasaya da sığmıyormuş.
Asıl onunla kullanabilirdin. XPG kyberde PCI-E 5.0 çıkışı var zaten. Gigabyte'ın hangi mdoelini aldın?. Bazılarında 3 tane pcı-e 8 pin girişı var. Kyberde 2 tane. Çoklayıcı alman gerek. Veya Kyber'in 2.52 olan versiyonunu.

XPG kyber'i kasayla birlikte mi aldın? O zaman evet söyledikleri doğru. O modelde pcı-e 5.0 çıkışı yok.
Evet kasayla birlikte aldım, başka aynı fiyat aralığında benzer ürün bulamadım. Aldığım ekran kartı için sorun olmaz değil mi?

Evet kasayla birlikte aldım, başka aynı fiyat aralığında benzer ürün bulamadım. Aldığım ekran kartı için sorun olmaz değil mi?
Hayır oluşturmaz. Kyber'in 2 tane versiyonu var. Kasayla satılanda 4 tane PCI-E çıkışı bulunuyor. Yani kullanabilirsin.

Geri