Yeni operatör önerisi mobil

Reaksiyon skoru
5
1 ay içinde taahhüt bitiyor yeni bir operatöre geçmek istiyorum (mobil için)
Şu an Türk Telekom kullanıyorum internet çekiminden memnun değilim önerebileceğiniz bir operatör varmı Vodofone yada TURKCELL gibi
Turkcell pahalı diye pek gözüm yemiyor sizce nasıl
Vodafone kullanmadım önceden alınır mı
Türk Telekom iyi çekmiyor interneti
Kafanıza göre değerlendirin size zahmet

Ben her sene değişim yapıyorum
Türkcell'e geçiyorum 1 sene sonra taahhütü bitince türk telekoma geçiyorum çünkü geçiş dönemlerinde fiyatlar çok çok daha uygun oluyor mesela türk telekom kulalnıyordum geçen sene 35gb internete 400 küsür TL para verirken Turkcell'e geçtim 30GB'a 290 ödüyorum şu an

Ben her sene değişim yapıyorum
Türkcell'e geçiyorum 1 sene sonra taahhütü bitince türk telekoma geçiyorum çünkü geçiş dönemlerinde fiyatlar çok çok daha uygun oluyor mesela türk telekom kulalnıyordum geçen sene 35gb internete 400 küsür TL para verirken Turkcell'e geçtim 30GB'a 290 ödüyorum şu an
Sence şu an hangisini önerirsin Turkcell veya Vodofone?

Geçen hafta turkcell'den vodafone'a geçtim.. 550 tl turkcelden, fiyat olarak aynı tarifeye ben 234 eşim 134 tl'ye geçti.. osb ve evde internet ve çekimde sıkıntı yok, hatta osb'de turkcell'den 2 tık daha iyi.. sadece köyde turkcell çekerken vodafone çekmiyor.. (köy suriye sınırına sıfır km).. umduğumun üstünde çıktı vodafone..
türk telekom 3'ü arasında en rezil kurum.. dün 182 TL'lik tarifeye geçecek olan arkadaşı taahhüt tamamlanmadan çıkamazsın dediler. halbuki son aya girdikten sonra cezasız operatör değişikliği yapılıyor.

1 ay içinde taahhüt bitiyor yeni bir operatöre geçmek istiyorum (mobil için)
Şu an Türk Telekom kullanıyorum internet çekiminden memnun değilim önerebileceğiniz bir operatör varmı Vodofone yada TURKCELL gibi
Turkcell pahalı diye pek gözüm yemiyor sizce nasıl
Vodafone kullanmadım önceden alınır mı
Türk Telekom iyi çekmiyor interneti
Kafanıza göre değerlendirin size zahmet
Tt bazı yerlerde kötü çekiyor evet ama uygun paketleri var.
90gb + sosyal medya paketten yemiyor 700tl. Ek paketlerde çok uygun
Turkcellin paketleri berbat ve çok pahalı
vodafone geçilmez bence

Çekim için şikayette bulun düzeltebilecek bir şey varsa düzeltiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,784
Üyeler
183,166
Son üye