Neler Yeni

NetGSM'e geçilir mi? (Mobil)

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
altyapı kendine aitmiş ve turkcell baz istasyonları ile anlaşılmış, sade faturalı hat var lakin paketler taahhütsüz şuanda nedense. müşteri hizmetleri ile konuştum şuan için eksikliklerin çok olduğu ama ilerleyen zamanla hepsi giderileceğini söylediler, umarım uygun fiyat politikası uzun sürerde öbür firmalarda uygun paketler önermeye başlar

Son düzenleme:

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Anonim Ankh
altyapı kendine aitmiş ve turkcell baz istasyonları ile anlaşılmış, sade faturalı hat var lakin paketler taahhütsüz şuanda nedense. müşteri hizmetleri ile konuştum şuan için eksikliklerin çok olduğu ama ilerleyen lazamda hepsi giderileceğini söylediler, umarım uygun fiyat politikası uzun sürerde öbür firmalarda uygun paketler önermeye başlar
Bilgi için teşekkürler.

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
Bilgi için teşekkürler.
Bende geçmeyi düşünüyordum, lakin daha yeni olduğu için eksiklikler çoktur diye vaz geçtim. Türk telekom çekme sorunu var benim yaşadığım bölgede ondan uygun diye bimcell veya Türk telekoma geçmiyorum ama ilerleyen zamanda uygunluk devam ederse düşünüyorum geçmeyi.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Anonim Ankh
Bende geçmeyi düşünüyordum, lakin daha yeni olduğu için eksiklikler çoktur diye vaz geçtim. Türk telekom çekme sorunu var benim yaşadığım bölgede ondan uygun diye bimcell veya Türk telekoma geçmiyorum ama ilerleyen zamanda uygunluk devam ederse düşünüyorum geçmeyi.
Benim burada da Vodafone çekmiyor, Türk Telekom'da kalmam veya Turkcell'e geçmem lazım ama fiyatlar epey uçmuş, uygun fiyatlı paket arayışındayım ben de.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Bankanın mobil uygulamasına gireceksin SMS doğrulaması istiyor. O SMS eğer Netgsm kullanıyorsan sana gelmiyor 😀
Hat değiştirdiğin için bankadan blokeyi kaldırman gerekiyor, onun netgsm ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Vodafonedan Turkcell geçince de gidip ATM'den bloke kaldırmıştım.

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
altyapı kendine aitmiş ve turkcell baz istasyonları ile anlaşılmış, sade faturalı hat var lakin paketler taahhütsüz şuanda nedense. müşteri hizmetleri ile konuştum şuan için eksikliklerin çok olduğu ama ilerleyen zamanla hepsi giderileceğini söylediler, umarım uygun fiyat politikası uzun sürerde öbür firmalarda uygun paketler önermeye başlar
Bu dediklerime ek olarak, temsilciye salla kazan, sil süpür, çark benzeri hediye bölümü var mı diye sormuştum, şuan için yok ama ileride gelecek demişlerdi son durum ne bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim burada da Vodafone çekmiyor, Türk Telekom'da kalmam veya Turkcell'e geçmem lazım ama fiyatlar epey uçmuş, uygun fiyatlı paket arayışındayım ben de.
Bimcell en son ucuzdu ve Türk telekom altyapısı var, sizin orada çekme sorunu yok ise ona bakabilirsin

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Anonim Ankh
Bu dediklerime ek olarak, temsilciye salla kazan, sil süpür, çark benzeri hediye bölümü var mı diye sormuştum, şuan için yok ama ileride gelecek demişlerdi son durum ne bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bimcell en son ucuzdu ve Türk telekom altyapısı var, sizin orada çekme sorunu yok ise ona bakabilirsin
Teşekkürler.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Sercan SAYİT
Bankalardan SMS gelmeyince başlayan pişmanlık hissi. :) Her şeyi halledip piyasaya girmek varken sorunlarla piyasaya girmek hiç hoş değil. Ayrıca kullandırdıkları numara kodları çok az, yeni hat almak isterseniz çok seçme şansınız olmuyor. Bankalarla olan anlaşmalarını tamamladıklarında numara geçişi olarak denenebilir.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hat değiştirdiğin için bankadan blokeyi kaldırman gerekiyor, onun netgsm ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Vodafonedan Turkcell geçince de gidip ATM'den bloke kaldırmıştım.
Mevzu bloke kaldırmak değil o normalde oluyor zaten. Herhangi bir şekilde SMS gelmiyor bankalardan. Bankan senden herhangi bir şey için SMS doğrulama kodu isterse o kod sana gelmiyor. Şuan 3 banka ile anlaşmışlar sanırım onlarınki geliyormuş ama onlarca bankada sorun devam ediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Okan Yıldırım
Mevzu bloke kaldırmak değil o normalde oluyor zaten. Herhangi bir şekilde SMS gelmiyor bankalardan. Bankan senden herhangi bir şey için SMS doğrulama kodu isterse o kod sana gelmiyor. Şuan 3 banka ile anlaşmışlar sanırım onlarınki geliyormuş ama onlarca bankada sorun devam ediyor.
arkadaş internette rastgele okuduğu bilgileri yazıyor size, biraz araştırır okursanız hatta araştırmaya bile gerek yok kendi sitesine gidip okursanız sadece internet şubesine giriş smsinin gelmediğini diğer tüm smslerin geldiğini yazmışlar

yenigeldim

80+ Silver
arkadaş internette rastgele okuduğu bilgileri yazıyor size, biraz araştırır okursanız hatta araştırmaya bile gerek yok kendi sitesine gidip okursanız sadece internet şubesine giriş smsinin gelmediğini diğer tüm smslerin geldiğini yazmışlar
internet şubesine giriş sms i gelmemesi çok büyük bir sıkıntı zaten. napıcaz düzeltmelerini mi bekleyeceğiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Okan Yıldırım
internet şubesine giriş sms i gelmemesi çok büyük bir sıkıntı zaten. napıcaz düzeltmelerini mi bekleyeceğiz.
zaten birçok banka artık sms yerine mobil bildirim kullanıyor o yüzden çok da problem değil bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,777
Üyeler
160,884
Son üye
nashor204
Top Bottom