Viper v3 pro vs lamzu maya x vs gpx süperlight 2

evet palm ve fingertip için birebir
Aynen ondan aldım. Normalde v4 pro bekleyecektim. Baktım v3 ler 6 k minimum oda en aşşa 8 10 k olur diye düşündüm o kadar da verilmez dedim aldım bunu uygun fiyata çıkaraa alıp bunu belki satarım ama sanmıyorum uygun olmuyor razerlar 😂

Aynen ondan aldım. Normalde v4 pro bekleyecektim. Baktım v3 ler 6 k minimum oda en aşşa 8 10 k olur diye düşündüm o kadar da verilmez dedim aldım bunu uygun fiyata çıkaraa alıp bunu belki satarım ama sanmıyorum uygun olmuyor razerlar 😂
v3 pro 4.5a düşmüştü amazonda satan vardır aslında 4.5 5 arası

Aynen. O yüzden aldım zatende daha pahalıda gider zaten. Ama shape bakmıştım mediamarkta güzeldi. Birde palm tutuyorum zaten. Superlight 1 den geçince alışınca daha iyi olacağını düşünüyorum. Palm için
Ben pulsar tenz düşünüyorum şuanlık

Sırf tenz diye uçuk fiyata satılıyor. Birde garanti durumu sıkıntı oluyor üretici garantisi olmuyor pek ondan o tip mouseları düşünmedim ben
Orasıda var tabi. Dediğim gibi pek bilgim yok 7-8 bütçede en iyi alınacak espor mouse nedir bilmiyorum

Orasıda var tabi. Dediğim gibi pek bilgim yok 7-8 bütçede en iyi alınacak espor mouse nedir bilmiyorum
Palm tutuyorsan gpx dex veya v3 pro diğer tutuşlarda gpx superlight 2 veya v3 pro bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bana göre böyle

Palm tutuyorsan gpx dex veya v3 pro diğer tutuşlarda gpx superlight 2 veya v3 pro bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bana göre böyle
Claw tutuyorum. Nedense süperlight 2 yerine daha üst bir wraith modeli arıyorum

2.5kya aldığın mouse ile 10kya aldığın mouseun içerik anlamında hiç bir farkı olmayacak. 1.5k üstü herhangi bir mouse 3395/3950, nordic52840 kullanıyor zaten. 2.5-3k bandında para ödediğin şey marka, batarya süresi, kaplama kalitesi(çok büyük farklar değil) vs gibi basit şeyler oluyor haberin olsun. Superlight2de de mchoose a5ultra/a7de de aynı performansı alırsın ama superlightta batarya sonsuz :d + logitech markasından dolayı ekstra para ödüyorsun. Piyasanın yarısı zaten gpx cloneu. Param çok diyorsan superlight 2 al geç yok gerek yok diyorsan mchooselara yönel çünkü 8k bütçede alacağın bir mouseun sana tek katkısı 8klık mouseum var gülümsemesinden başka bir şey sunmayacak. Bu tarz butik ürünler de genelde zaten wraithtte var. Distribütör olmayan firmalardan uzak dur.

Geri