senin bileceğin iş ben ben eksilerini söyledimYayılarak oturmayı severim eyvah bea evde mutfak sandalyesinde otura otura oturma organim gevredi napsam bilemedim
senin bileceğin iş ben ben eksilerini söyledimYayılarak oturmayı severim eyvah bea evde mutfak sandalyesinde otura otura oturma organim gevredi napsam bilemedim
Rahat oturayım da yayilmasak da olur valla ne diyim mouse ve koltuğu alacam sanırım karşılaştırma olarak xprime King koltuk la aynı mı her şeyi havit koltuğun öyleyse sorun yok kullanırım geçmişte xprime king kullandımsenin bileceğin iş ben ben eksilerini söyledimrahat edemedikten sonra tonla para bayılmaya değmez
öyle o üzerindeki kaplama çok tırt bişe hele çatlayip soyulmaya başladımı aboow yapışıyor heryereHarbi mi la
Switchlerin üzerinde hiç mi marka yazmıyor bazen ters vs yazıyorlar, bende araştırdım fakat model bilgisi bulamadımkb900L'yi kaçıran üzülür bence...
1100 liraya manyetik switchli klavye falan piyasada yok.
Benim aldığım klavyede bazı keycapslerin üzerinde hafif saydam ıçık geçirme sorunu vardı. Almadan önce bunu bilerek alın. Kronik veya üretim hatalı vs olabilir diye belirtmek istiyorum.
Klavyede Pembemsi renkte manyetik switchler var. Modeli vs göremedim. Yanında aşırı dandik keycaps sökücü geliyor.
2 Tane yedek manyetik switch geliyor,
2 tane ESC Tuş keycaps geliyor, Birinde Havit logosu var, diğeri normal ESC Tuşu.
Keycapser Sanırım Mx Cherry yüksekliğinde. Yazarken inanılmaz rahat.
Space tuşunu hiç beğenmedim. Aşırı ses çıkartıyordu, Çıkan ses yay sesi değil. Tarif edemediğim bir sesti.
Başka bir space tuşu ile değiştirdim.
Sticker vs çıkıyor.
Kablosu kaliteli.
Tuşların Altındaki panel Alüminyum veya metalimsi bişey, Dandik plastik falan yok, Kaliteli hissiyatı var.
1100 liraya daha ne olsun.
Benimde aklımda o var klavye mouse koltuk mu alsam diyorumKb900l klavye alınır mı?
Valla ben göremedim.Switchlerin üzerinde hiç mi marka yazmıyor bazen ters vs yazıyorlar, bende araştırdım fakat model bilgisi bulamadım
Kullanıyorum. Şu ana kadar bir çok klavye denedim. Bu fiyata kesinlikle alınır.Kb900l klavye alınır mı?
26 dolara fena değil bence de deneme amaçlı alasım var elimde manyetik klavye kalmadıValla ben göremedim.
Bu firmalar genelde fason üretim yaptırıyor bu tarz şeyleri.
Çok klavye kullandım ama, dandik değiller kesinlikle.
Tabi uzun kullanımda ne olur o konuda bir şey diyemem.
Tek avantajınız bu klavyeyi türkiyede bir firma satıyor. En azından YD'den garantisiz klavye almıyorsunuz.Bi sorun olursa garanti şansımız var.
Klavye ile birlikte gelen Space tuşu Sanırım stabilizer'lere tam oturmuyor gibi hissettiriyor.26 dolara fena değil bence de deneme amaçlı alasım var elimde manyetik klavye kalmadı
hocam sizce kod yazmak için uygunmudur yoksa tkl klavyelerin indiriminimi bekliyimValla ben göremedim.
Bu firmalar genelde fason üretim yaptırıyor bu tarz şeyleri.
Çok klavye kullandım ama, dandik değiller kesinlikle.
Tabi uzun kullanımda ne olur o konuda bir şey diyemem.
Tek avantajınız bu klavyeyi türkiyede bir firma satıyor. En azından YD'den garantisiz klavye almıyorsunuz.Bi sorun olursa garanti şansımız var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kullanıyorum. Şu ana kadar bir çok klavye denedim. Bu fiyata kesinlikle alınır.
Sadece benim aldığım zaman keycapslerde bazı tuşlarda hafif ışık geçirme problemi vardı. Başta gözüme takılıyordu ama sonuçta işleve bir etkisi yok. Belki hepsi aynıdır bilemem veya kroniktir o konuda yanlış bilgi vermek istemem.
Yazma konusunda kendimi en rahat hissettiğim klavye buydu,hocam sizce kod yazmak için uygunmudur yoksa tkl klavyelerin indiriminimi bekliyim