eh aynısını diyordum sadece şu son yıllarda çıkardıkları ürünler güzel gözükmeye başaldı gözümeRampage'in hiçbir ürürnü alınmaz
arkadaş atmış başaDiğer ürünler belli mi?
Hocam gaming koltuk nasıl havitin alınır mı?h3 oranla iyi kötülüğünü bilemem ama vazgeçtim almicam gibi duruyor 4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla karar verdim ya almicam havftaya h2002bg veya 2039Bg Gelirse alırım yoksa rampage blitz
hocam söyle diyim anlık galyana geldim az kalsın bile bile h7 nin kötü olduğunu alıcaktım oysaki insanalara alınmaması gerketyiğini söylüyordum gözüme güzel gözüktü neyse gaming koltuk konusunda araştırdım biraz hakkında ne iyi yorum ne kötü yorum var bana sorucak olursnaız üstündeki deri kalitesi önemli ilerde yırtılabilir ve resime bakıncada fazlaca terleticek bir deri gibi görünüyorHocam gaming koltuk nasıl havitin alınır mı?
eğer bacaklarini yayarak oturuyorsan yandaki çıkıntılar engel oluyor rahatsız ediyorHocam gaming koltuk nasıl havitin alınır mı?
Yayılarak oturmayı severim eyvah bea evde mutfak sandalyesinde otura otura oturma organim gevredi napsam bilemedimeğer bacaklarini yayarak oturuyorsan yandaki çıkıntılar engel oluyor rahatsız ediyoro üzerindeki kaplama bir süre sonra çatliyor ve pul pul dökuluyor ona göre
Harbi mi laeğer bacaklarini yayarak oturuyorsan yandaki çıkıntılar engel oluyor rahatsız ediyoro üzerindeki kaplama bir süre sonra çatliyor ve pul pul dökuluyor ona göre
Hocam neler indirime giriyor beli mi yav göremedim ben mouse nasıl alınır mı?Harbi mi la
Mouse güzel duruyor. İlk mesaja yazdım ürünleriHocam neler indirime giriyor beli mi yav göremedim ben mouse nasıl alınır mı?
Havit yazınca çıkıyorbunların insta adresi ne yaw bulamadım