❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 19/08 indirimleri

Diğer ürünler belli mi?

h3 oranla iyi kötülüğünü bilemem ama vazgeçtim almicam gibi duruyor 4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla karar verdim ya almicam havftaya h2002bg veya 2039Bg Gelirse alırım yoksa rampage blitz
Hocam gaming koltuk nasıl havitin alınır mı?

Hocam gaming koltuk nasıl havitin alınır mı?
hocam söyle diyim anlık galyana geldim az kalsın bile bile h7 nin kötü olduğunu alıcaktım oysaki insanalara alınmaması gerketyiğini söylüyordum gözüme güzel gözüktü neyse gaming koltuk konusunda araştırdım biraz hakkında ne iyi yorum ne kötü yorum var bana sorucak olursnaız üstündeki deri kalitesi önemli ilerde yırtılabilir ve resime bakıncada fazlaca terleticek bir deri gibi görünüyor

Diğer ürünleei yayınladım. Şu farenin tadını bilenler bi muhteşem atsın

Son düzenleme:
eğer bacaklarini yayarak oturuyorsan yandaki çıkıntılar engel oluyor rahatsız ediyor :kekw: o üzerindeki kaplama bir süre sonra çatliyor ve pul pul dökuluyor ona göre
Yayılarak oturmayı severim eyvah bea evde mutfak sandalyesinde otura otura oturma organim gevredi napsam bilemedim

eğer bacaklarini yayarak oturuyorsan yandaki çıkıntılar engel oluyor rahatsız ediyor :kekw: o üzerindeki kaplama bir süre sonra çatliyor ve pul pul dökuluyor ona göre
Harbi mi la

kb900L'yi kaçıran üzülür bence...
1100 liraya manyetik switchli klavye falan piyasada yok.
Benim aldığım klavyede bazı keycapslerin üzerinde hafif saydam ıçık geçirme sorunu vardı. Almadan önce bunu bilerek alın. Kronik veya üretim hatalı vs olabilir diye belirtmek istiyorum.
Klavyede Pembemsi renkte manyetik switchler var. Modeli vs göremedim. Yanında aşırı dandik keycaps sökücü geliyor.
2 Tane yedek manyetik switch geliyor,
2 tane ESC Tuş keycaps geliyor, Birinde Havit logosu var, diğeri normal ESC Tuşu.
Keycapser Sanırım Mx Cherry yüksekliğinde. Yazarken inanılmaz rahat.
Space tuşunu hiç beğenmedim. Aşırı ses çıkartıyordu, Çıkan ses yay sesi değil. Tarif edemediğim bir sesti.
Başka bir space tuşu ile değiştirdim.
Sticker vs çıkıyor.
Kablosu kaliteli.
Tuşların Altındaki panel Alüminyum veya metalimsi bişey, Dandik plastik falan yok, Kaliteli hissiyatı var.

1100 liraya daha ne olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,701
Üyeler
186,520
Son üye
cevaphakki
Geri