mousepad seçimi yardım

Heisenberg17

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
798
mousepad almayı düşünüyorum
Speed ve hybrid var hangisini almalıyım
CS valo rust ve hikayeli oyunlar için alıyorum

Suan bütçe belli değil ama spirit of aim için soruyorum 0.3 sensdi glb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

0.57 sens
valla hocam bana da lazim 😂

800 dpi 0.3 sens

rez
Bence Speed modeli almalısınız, ikinizinde sensi düşük olduğu için daha iyi olacaktır bendede speed modeli var çok memnunum uzun süredir kullanıyorum. Hatta alırken ödeme kısmında Conlife kodu indirim veriyordu, uzun zamandır alışveriş yapmadığım için devam ediyor mu bilmiyorum ama siz bakın kullanın kargo bedava olsun kardeşlerim. :)

Bence Speed modeli almalısınız, ikinizinde sensi düşük olduğu için daha iyi olacaktır bendede speed modeli var çok memnunum uzun süredir kullanıyorum. Hatta alırken ödeme kısmında Conlife kodu indirim veriyordu, uzun zamandır alışveriş yapmadığım için devam ediyor mu bilmiyorum ama siz bakın kullanın kargo bedava olsun kardeşlerim. :)
Speed alırım alsam

link atabilir misiniz? speed mousepad diye arastirirsam ilk onume cikani alirim ve dolandirilirim diye korkuyorum😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,614
Üyeler
187,710
Son üye
miracxari
Geri