aynen öyle bi ara arkadaşım skyloong almıştı 800 tl ye stok bitmişti rt80 ile değiştirmişler 1 kuruş ödememiş şans işteİlk alanlara 50 dolara kadar ekstra ücret istemiyorlardı daha sonra istemeye başladılar.
evet bende oldularBeyler değişim ürünü istedim. 2. kez arızalı çıkarsa yardımcı oluyolar mı
Mail atıp konuştum EK75 için standart shipping eklendi , 32 dolarlık hediye kartı isteyip 10 dolarlık kod ile 8 dolara gelir.aynen öyle bi ara arkadaşım skyloong almıştı 800 tl ye stok bitmişti rt80 ile değiştirmişler 1 kuruş ödememiş şans işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet bende oldular
60 dolar değil mi 18 dolara denk gelmesi lazımMail atıp konuştum EK75 için standart shipping eklendi , 32 dolarlık hediye kartı isteyip 10 dolarlık kod ile 8 dolara gelir.
NABI var60 dolar değil mi 18 dolara denk gelmesi lazım
bende olmuyor nabı dynatab alırken kullandım diye bu arada 35 dolar kredi ile kupon aynı anda kullanılanilir mi bana da 35 kredi verelim demişlerdi bilemedim şimdiNABI var
Gift code isteyip yeni hesapta kullanacaksın hocam gift code ödeme yöntemi diye geçtiği için indirim kodu da kullandırtıyor ben öyle yaptım. Store Credit değil ama Gift Code bilginiz olsun.bende olmuyor nabı dynatab alırken kullandım diye bu arada 35 dolar kredi ile kupon aynı anda kullanılanilir mi bana da 35 kredi verelim demişlerdi bilemedim şimdi
17:00 Handed over To TARK mı yazıyor güncellemedeBana hala daha gelip giden bir mesaj yok 3 gündür anlamadım gümrükten alınmış ama kim aldı hangi kargoya bunun bilgisibi nereden edihirim hiç bir bilgim yok
2025-08-18 17:0017:00 Handed over To TARK mı yazıyor güncellemede
Arasa verilmiş, takip kodunu içeren mesaj bana da gelmedi. Bugün gelir diye umuyorum.2025-08-18 17:00
TR, Collected By Destination Service Provider
2025-08-18 17:00
TR, Handed over To TARK