❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

İlk alanlara 50 dolara kadar ekstra ücret istemiyorlardı daha sonra istemeye başladılar.
aynen öyle bi ara arkadaşım skyloong almıştı 800 tl ye stok bitmişti rt80 ile değiştirmişler 1 kuruş ödememiş şans işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler değişim ürünü istedim. 2. kez arızalı çıkarsa yardımcı oluyolar mı
evet bende oldular

aynen öyle bi ara arkadaşım skyloong almıştı 800 tl ye stok bitmişti rt80 ile değiştirmişler 1 kuruş ödememiş şans işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet bende oldular
Mail atıp konuştum EK75 için standart shipping eklendi , 32 dolarlık hediye kartı isteyip 10 dolarlık kod ile 8 dolara gelir.

Bana hala daha gelip giden bir mesaj yok 3 gündür anlamadım gümrükten alınmış ama kim aldı hangi kargoya bunun bilgisibi nereden edihirim hiç bir bilgim yok

bana değişim ürünü olarak epomaker he68 lite önerdiler onu alacağım dynatab 3 günde bozuldu arkadaş

bende olmuyor nabı dynatab alırken kullandım diye bu arada 35 dolar kredi ile kupon aynı anda kullanılanilir mi bana da 35 kredi verelim demişlerdi bilemedim şimdi
Gift code isteyip yeni hesapta kullanacaksın hocam gift code ödeme yöntemi diye geçtiği için indirim kodu da kullandırtıyor ben öyle yaptım. Store Credit değil ama Gift Code bilginiz olsun.

Geri