Format laptopu garantiden çıkarır mı?

Reaksiyon skoru
170
Arkadaşlarlar Vatan Bilgisayar'dan HP Victus aldık Windows 11 ile geldi 11 beğenmedim Windows 10 yükletmek istiyorum bilgisayarcıya götürüp Windows 10 yükletsem garanti dışı kalır mı?

Kalmaz tabii ki de.
Ayrıca kendin yap bilgisayarcıya verme.
Bizim bilgisayarcıda modlu win 10 var ondan dolayı gereksiz uygulamaları içermeyen sürüm o yüzden daha hızlı oluyor ondan dolayı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonuçta içi açılmıyor, yazılımsal bir işlem garanti kapsamı kalması çok saçma
Teknosadan 2020de kuzenime laptop almıştık demişlerdi kendiniz format atarsanız teknik servis yapmazsa her hangi bi kişi yaparsa garanti dışı kalır dedi.

Bizim bilgisayarcıda modlu win 10 var ondan dolayı gereksiz uygulamaları içermeyen sürüm o yüzden daha hızlı oluyor ondan dolayı.

Teknosadan 2020de kuzenime laptop almıştık demişlerdi kendiniz format atarsanız teknik servis yapmazsa her hangi bi kişi yaparsa garanti dışı kalır dedi.
kalmaz kalmaz merak etme

senin bilgisayarcin spyware yüklüyor olmasın tüm mahalleye, sözde debloatli windows kuruyorum diyip

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,553
Üyeler
183,135
Son üye
nehir00
Geri