Fiber internet sağlayıcı oneri

Heisenberg17

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
796
2 yıl önce fln fiber kablo çekiyoruz diye 1 aya yakın interneti kestiler
Biraz önce fiber altyapı sorguladım fiber altyapısı yok görünüyor nasıl baglatabiliriz

Ekler

• IMG_20250819_180905.webp
    IMG_20250819_180905.webp
    23 KB · Hit: 33
Turknet öneririm arkadaşini getir kampanyası vs'de var
Hiçbir arkadaşım fiber kullanmiyor siz kod fln atabilirmisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğin işi TT yapar. Superonline ve kablonete de bak. Belki onların altyapısı vardır.
Turknet öneririm arkadaşini getir kampanyası vs'de var
Şuan Türk Telekom kullanıyoruz tam hatırlamıyorum ama 2 yıl önce kadar interneti kestiler ve 1 ay gelmedi sorduğumuzda fiber altyapısı çekiyoruz dediler biraz önce Türktelekomdan sorguladım 50 Mps destekliyor
Sorgulama linklerini atarmisiniz baktıklarım yanlış olabilir

Yeni abonelik başvurusunda 200 mbit ve üzeri başvuruyu deneyin. Eğerki başvuru yapılmıyorsa müdürlükten başvuru yapın. Müdürlükte yaşadığınız deneyimi anlatmak için beyaz masaya başvurabilirsiniz. Beyaz masada altyapı kurulumuyla ilgili destek alabilirsiniz.

Yeni abonelik başvurusunda 200 mbit ve üzeri başvuruyu deneyin. Eğerki başvuru yapılmıyorsa müdürlükten başvuru yapın. Müdürlükte yaşadığınız deneyimi anlatmak için beyaz masaya başvurabilirsiniz. Beyaz masada altyapı kurulumuyla ilgili destek alabilirsiniz.
Müdürlükten yana sıkıntı yok babamın arkadaşı şimdi söyledim dedi yarın ararım
Buda turknet

Ekler

• IMG_20250819_235425.webp
    IMG_20250819_235425.webp
    31.3 KB · Hit: 21
Hiçbir arkadaşım fiber kullanmiyor siz kod fln atabilirmisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan Türk Telekom kullanıyoruz tam hatırlamıyorum ama 2 yıl önce kadar interneti kestiler ve 1 ay gelmedi sorduğumuzda fiber altyapısı çekiyoruz dediler biraz önce Türktelekomdan sorguladım 50 Mps destekliyor
Sorgulama linklerini atarmisiniz baktıklarım yanlış olabilir
Dm'den atıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,714
Üyeler
186,777
Son üye
aviciisheir
Geri