- Reaksiyon skoru
- 796
Up2 yıl önce fln fiber kablo çekiyoruz diye 1 aya yakın interneti kestiler
Biraz önce fiber altyapı sorguladım fiber altyapısı yok görünüyor nasıl baglatabiliriz
Dediğin işi TT yapar. Superonline ve kablonete de bak. Belki onların altyapısı vardır.
Turknet öneririm arkadaşini getir kampanyası vs'de var2 yıl önce fln fiber kablo çekiyoruz diye 1 aya yakın interneti kestiler
Biraz önce fiber altyapı sorguladım fiber altyapısı yok görünüyor nasıl baglatabiliriz
Hiçbir arkadaşım fiber kullanmiyor siz kod fln atabilirmisinizTurknet öneririm arkadaşini getir kampanyası vs'de var
Dediğin işi TT yapar. Superonline ve kablonete de bak. Belki onların altyapısı vardır.
Şuan Türk Telekom kullanıyoruz tam hatırlamıyorum ama 2 yıl önce kadar interneti kestiler ve 1 ay gelmedi sorduğumuzda fiber altyapısı çekiyoruz dediler biraz önce Türktelekomdan sorguladım 50 Mps destekliyorTurknet öneririm arkadaşini getir kampanyası vs'de var
Yeni abonelik başvurusunda 200 mbit ve üzeri başvuruyu deneyin. Eğerki başvuru yapılmıyorsa müdürlükten başvuru yapın. Müdürlükte yaşadığınız deneyimi anlatmak için beyaz masaya başvurabilirsiniz. Beyaz masada altyapı kurulumuyla ilgili destek alabilirsiniz.
Müdürlükten yana sıkıntı yok babamın arkadaşı şimdi söyledim dedi yarın ararımYeni abonelik başvurusunda 200 mbit ve üzeri başvuruyu deneyin. Eğerki başvuru yapılmıyorsa müdürlükten başvuru yapın. Müdürlükte yaşadığınız deneyimi anlatmak için beyaz masaya başvurabilirsiniz. Beyaz masada altyapı kurulumuyla ilgili destek alabilirsiniz.
Dm'den atıyorumHiçbir arkadaşım fiber kullanmiyor siz kod fln atabilirmisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan Türk Telekom kullanıyoruz tam hatırlamıyorum ama 2 yıl önce kadar interneti kestiler ve 1 ay gelmedi sorduğumuzda fiber altyapısı çekiyoruz dediler biraz önce Türktelekomdan sorguladım 50 Mps destekliyor
Sorgulama linklerini atarmisiniz baktıklarım yanlış olabilir