❌İndirim Bitti! Casper Excalibur G911.1180-EX80R-C i7-11800H 64 GB 2 TB SSD 16 GB RTX3080 16 laptop 34000 TL

Ulan konuyu açıldığı gibi gördüm laptopta lazımdı laptoplardan anlamadığım için emin olamadım keşke alsaydım

Ulan konuyu açıldığı gibi gördüm laptopta lazımdı laptoplardan anlamadığım için emin olamadım keşke alsaydım
Valla kankam keşke alsaymışsın ama takma kafaya artık bu cihazlar eski nesil geçtiği için firmalar elinde kalan stoklardan ufak tefek eritiyorlar.
Belki başka markalardan vs. bu tarz cihazlar da düşer ama biraz zor. Bu baya özelleştirilmiş bir model gibi.

İyi fırsatmış. İşlemci daha iyi olabilirmiş. Kaç adet stok varmış ki?

Hocam yazacaklar şimdi 40 bu fiyattan olsa tamamda :)
40 üzeri etmez bence hocam
baya bekletirler aldığı fiyata ya da 1 2 fazlasına satarlar gibi duruyor
işlemci eski nesil ekran kartı eski nesil ama sonuçta hala çok iyi performans verir piyasa oyunlarında
bunu alacak adam zaten bilip alır ama kimse almazsa sarı siteden düşürürüz 35 civarlarına :D
zaten 1 tane var ilanda 30 yazmış 4 yıllık cihaz ama kondisyon tertemiz mesela

• Hahaha
Reaksiyonlar: Senr
kampanyadan daha önemlisi kendi sitesi dışında bir yerden satması çünkü sitesinden ürün almak almamaktan daha zor

• Beğen
Arkadaşlar ben aldım biteceğini bilerek elimde deputy60 4070 olan var o benim ihtiyacımı görür. 34 bine direkt olarak konudaki laptopu aldığım fiyattan alacak olan varsa veririm. Ankarada yaşıyorum ihtiyacı olan varsa iletişime geçebilir.

Aylardır aklıma yatacak bir masaüstü sistem kovalasam da bunu görsem alırdım. Gerçekten iyi fiyatmış. Alıp kullanacaklara hayırlı olsun.

Girermi stoga pişmanım alsaydim keşke 5060 tan iyi olm yemişim eski nesil eski işlemciyi gidip 5070 slayer alasim var normalde 8gb VRAM canı sıkıyor bu 16 GB VRAM üstü yok

• Hahaha
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,914
Üyeler
184,076
Son üye
DİNCEROMER
Geri