Evimde adsl mi vdsl mi var nasıl öğreneceğim

Sistem çok garip hocam. Bizim evde de çıkmıyor altyapı 3 metre yandaki evi sorgulayınca çıkıyor. Biz de yan taraftan çekmiştik kabloyu.
tahminimce yapilan site veya bina yapilirken yonetici altyapi ile ekstra masrafa girmek istemedi

• Hahaha
Reaksiyonlar: Enco
Kralım altyapı yok diyor ama yakınında üstünde altında internet varsa port yok demektir. Müdürlüğe git hallettirirsin uzaktan telefonla vs halletmen çok zor. Aynı durumu zamanında yaşamıştım eğer dediğim gibi çevrende altında üstünde internet kullanan varsa altyapı var ancak port yoktur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle bir şey yok kral şuan internet kullanıyorum evimde ancak sorgulama yaptığımda altyapı yok yazıyor 😁
müdürlük derken hangi müdürlükten bahsediyorsunuz benimde evimde internet var fakat altyapı yok diyor 😃

Sistem çok garip hocam. Bizim evde de çıkmıyor altyapı 3 metre yandaki evi sorgulayınca çıkıyor. Biz de yan taraftan çekmiştik kabloyu.
hocam turkcelli aradim altyapı olmadığı için teklif sunamıyoruz diyor

müdürlük derken hangi müdürlükten bahsediyorsunuz benimde evimde internet var fakat altyapı yok diyor 😃

hocam turkcelli aradim altyapı olmadığı için teklif sunamıyoruz diyor
Hocam adsl mi vdsl mi var öğrenmenin en kolay yolu aslında X üzerinden @ttdestek @umitonaltrr etiketini kullanarak bir şikayet oluşturmak sonrasında gün içerisinde sizinle sirekt iletişime geçip kendileri teklif sunuyorlar

Hocam adsl mi vdsl mi var öğrenmenin en kolay yolu aslında X üzerinden @ttdestek @umitonaltrr etiketini kullanarak bir şikayet oluşturmak sonrasında gün içerisinde sizinle sirekt iletişime geçip kendileri teklif sunuyorlar
arayan arkadaşlara durumu açıklayın sonrasında onlar direkt olarak ümit önal ceo adını kullanarak sizin için bağlı olduğunuz müdürlük ile iletişime geçip bilgi alacaklar. Sonrasında sizi arayıp zaten söylerler ( türk telekom altyapısı için konuşuyorum)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,565
Üyeler
184,185
Son üye
RappeL
Geri