Yeni aldığım monitördeki ışık sızması normal mi?

Exe.

80+
Reaksiyon skoru
128
Arkadaşlar yeni monitör aldım fakat monitörü test ettiğinde ölü piksel çıkmadı ama ışık sızması var iade etmeli miyim sizce.

Ekler

• Screenshot_2025-08-20-03-06-19-749_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2025-08-20-03-06-19-749_com.miui.gallery.webp
    17.6 KB · Hit: 66
  • IMG_20250820_030208.webp
    IMG_20250820_030208.webp
    44.7 KB · Hit: 64
  • IMG_20250820_025854.webp
    IMG_20250820_025854.webp
    45.1 KB · Hit: 64
Reelde de bu kadar fazla mı görünüyor? Telefonda genelde normalinden fazla görünür.

Arkadaşlar yeni monitör aldım fakat monitörü test ettiğinde ölü piksel çıkmadı ama ışık sızması var iade etmeli miyim sizce.
Hangi model ve ne kadara aldınız ona göre durum değişir çok ucuz bir şey aldıysanız ne kadar ekmek o kadar köfte gerçeği var çünkü

• Beğen
Reaksiyonlar: Exe.
Reelde de bu kadar fazla mı görünüyor? Telefonda genelde normalinden fazla görünür.
Telefonda gerçeğe yakın nasıl görünüyorsa o şekilde çekmeye çalıştım hocam bilgisayar açılırken özellikle fotoğraflardankinden daha fazla gözüktüğünü söyleyebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi model ve ne kadara aldınız ona göre durum değişir çok ucuz bir şey aldıysanız ne kadar ekmek o kadar köfte gerçeği var çünkü
Hocam 5300 TL'ye aldım Gigabyte G25F2 200 hz ips modeli.

Telefonda gerçeğe yakın nasıl görünüyorsa o şekilde çekmeye çalıştım hocam bilgisayar açılırken özellikle fotoğraflardankinden daha fazla gözüktüğünü söyleyebilirim.

O zaman fazla hocam.

• Beğen
En kenarlardan bildiğiniz ışık çıkıyor. Orada boşluk vardır muhtemelen. Uzun kullanımda rahatsız etmese bile panelin içine toz vs girmesi muhtemel. Vakit kaybetmeden ürünü değiştirmenizi öneririm.

• Beğen

Biraz bakındım aldığınız modelin g24f2 versiyonu ile başka bir forumda konu açılmış ışık sızması olduğu yönünde yani bu modellerde kronik görünüyor o yüzden iade edin değişim yapmayın yüksek ihtimal benzer sonuçları alacaksınız

• Beğen
Aynı monitörü bende kullanıyorum bu kadar ışık sızması yok bendeki üründe.

• Beğen
iade et , normal degil.
Değişim ,değişim olmazsa iade talep ettim aldığım sitede taksit oranları iyiydi değişim olması bi tık daha iyi olur diye düşünüyorum aynı sorunla karşılaşmazsak, karşılaşırsak en son bidaha iade ederim diye düşünüyorum billendirmeleriniz için hepinize teşekkür ediyorum sağ olun.
Biraz bakındım aldığınız modelin g24f2 versiyonu ile başka bir forumda konu açılmış ışık sızması olduğu yönünde yani bu modellerde kronik görünüyor o yüzden iade edin değişim yapmayın yüksek ihtimal benzer sonuçları alacaksınız

net iade etmelisin.

• Beğen
Geri