Exe.
80+
- Reaksiyon skoru
- 128
Hangi model ve ne kadara aldınız ona göre durum değişir çok ucuz bir şey aldıysanız ne kadar ekmek o kadar köfte gerçeği var çünküArkadaşlar yeni monitör aldım fakat monitörü test ettiğinde ölü piksel çıkmadı ama ışık sızması var iade etmeli miyim sizce.
Telefonda gerçeğe yakın nasıl görünüyorsa o şekilde çekmeye çalıştım hocam bilgisayar açılırken özellikle fotoğraflardankinden daha fazla gözüktüğünü söyleyebilirim.Reelde de bu kadar fazla mı görünüyor? Telefonda genelde normalinden fazla görünür.
Hocam 5300 TL'ye aldım Gigabyte G25F2 200 hz ips modeli.Hangi model ve ne kadara aldınız ona göre durum değişir çok ucuz bir şey aldıysanız ne kadar ekmek o kadar köfte gerçeği var çünkü
O zaman fazla hocam.Telefonda gerçeğe yakın nasıl görünüyorsa o şekilde çekmeye çalıştım hocam bilgisayar açılırken özellikle fotoğraflardankinden daha fazla gözüktüğünü söyleyebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 5300 TL'ye aldım Gigabyte G25F2 200 hz ips modeli.
Biraz bakındım aldığınız modelin g24f2 versiyonu ile başka bir forumda konu açılmış ışık sızması olduğu yönünde yani bu modellerde kronik görünüyor o yüzden iade edin değişim yapmayın yüksek ihtimal benzer sonuçları alacaksınızTelefonda gerçeğe yakın nasıl görünüyorsa o şekilde çekmeye çalıştım hocam bilgisayar açılırken özellikle fotoğraflardankinden daha fazla gözüktüğünü söyleyebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 5300 TL'ye aldım Gigabyte G25F2 200 hz ips modeli.
iade et , normal degil.Arkadaşlar yeni monitör aldım fakat monitörü test ettiğinde ölü piksel çıkmadı ama ışık sızması var iade etmeli miyim sizce.
Değişim ,değişim olmazsa iade talep ettim aldığım sitede taksit oranları iyiydi değişim olması bi tık daha iyi olur diye düşünüyorum aynı sorunla karşılaşmazsak, karşılaşırsak en son bidaha iade ederim diye düşünüyorum billendirmeleriniz için hepinize teşekkür ediyorum sağ olun.iade et , normal degil.
Biraz bakındım aldığınız modelin g24f2 versiyonu ile başka bir forumda konu açılmış ışık sızması olduğu yönünde yani bu modellerde kronik görünüyor o yüzden iade edin değişim yapmayın yüksek ihtimal benzer sonuçları alacaksınız