Yardım 9. Nesil işlemci bulamıyorum

tabi ki hayır. Faz sayısı önemli ama Z serisi almak zorunda değilsiniz. 3-5bin tl arasına intel anakartlar var.

İntel pek satmadığı için anakartları amd ye göre ucuz. Mesela bu Z serisi AMD de olsa 15 bintleden başlar.
Doğrudur da Z serisi olmayınca performans çok düşüyor eskiden B serisi kullanmıştım baya kötüydü.

Doğrudur da Z serisi olmayınca performans çok düşüyor eskiden B serisi kullanmıştım baya kötüydü.
düşmüyor. Kim diyor bunu sana

Z ile B arasındaki performans farkı eğer üst düzey işlemci (x3d) ve ekran kartı (5080-90)kullanmıyorsan fark etmiyor etse bile 3-5fps falandır...

İnternetten bakıyorum satan yok, sarı siteye giriyorum birkaç ilan var ama fiyatlar çok uçuk pazarlık da yapmıyorlar, yurtdışında var getirteyim diyorum ama gümrük limitini aşıyor. Ciddi ciddi işlemci alamıyorum ne yapabilirim?
Bunlara bu saçma paraları vereceğine git AM4'te 5600 al yada AM5 7500F al.

Alakası yok tek farkı z lerde oc yapılması sen başka birşeyle karıştırıyorsun sanırım yeterli fazlı anakart kullanırsan b serisi z serisi anakart kullanıp oc yapmasan farkı olmaz

Alakası yok tek farkı z lerde oc yapılması sen başka birşeyle karıştırıyorsun sanırım yeterli fazlı anakart kullanırsan b serisi z serisi anakart kullanıp oc yapmasan farkı olmaz
Yok baya farkı oluyordu RAM hızını falan ayarlayamıyordum ve işlemciyi de sabit hızda tutamıyordu ama yenilerde o sorun sadece H serisinde var sanırım B sorun olmayabilir.

Yok baya farkı oluyordu RAM hızını falan ayarlayamıyordum ve işlemciyi de sabit hızda tutamıyordu ama yenilerde o sorun sadece H serisinde var sanırım B sorun olmayabilir.
Yenilerde öyle bir şey yok hocam ben (gigabyte h610m k 2 ) ve babam (msi b460 a pro+ h610m e) anakartlı sistemler kullanıyoruz

Yenilerde öyle bir şey yok hocam ben (gigabyte h610m k 2 ) ve babam (msi b460 a pro+ h610m e) anakartlı sistemler kullanıyoruz
İkisinde de RAM kilidi var diye biliyorum o anakartların, aşmanın bir yolunu falan mı buldunuz? İşlemci hızını belki düzeltmişlerdir bende eski anakartla hep 4Ghz den 3Ghz civarına düşüyordu.

İkisinde de RAM kilidi var diye biliyorum o anakartların, aşmanın bir yolunu falan mı buldunuz? İşlemci hızını belki düzeltmişlerdir bende eski anakartla hep 4Ghz den 3Ghz civarına düşüyordu.
Hocam standart frekansta çalışıyor zaten işlemciler ramlerde 3200mhz ve 10. Nesi 2666 MHz zaten oc yapılmıyor ve standart yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,619
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri