Öneri KB884L VS KB900L VS KB904L HANGİSİ MANTIKLI OLUR ?

hocam ikiside elinizdeyse 900l yi iade edin bence. kablosuz isteginiz yoksa tabi
O daha gelecek dün yeni sipariş verdim gelmeden iptalde edemiyorum garip bir şekilde ama manyetik ve 8k oluşu cidden cezbetmişti ve o fiyata böyle bir ürün yoktu bildiğim kadarıyla

O daha gelecek dün yeni sipariş verdim gelmeden iptalde edemiyorum garip bir şekilde ama manyetik ve 8k oluşu cidden cezbetmişti ve o fiyata böyle bir ürün yoktu bildiğim kadarıyla
o zaman yedekte kalsin hocam ne diyeyim

1700 Fiyat iyi mi hocam ne düşünüyorsunuz fiyat konusunda?
aula f75 in 2500 oldugu yerde 1700 gayet iyi bence. piyasasi o klavyenin 2300 falan akakcede. 1700 e 0 aldiysaniz cok iyi

Kb884L (1100TL)
KB900L (1100TL)
KB904L (1700TL)
HANGİSİNİ KULLANMAK DAHA MANTIKLI OYUN VE GÜNLÜK KULLANIM İÇİN KULLANACAĞIM DİĞERİNİ SATACAĞIM YADA İADE EDECEĞİM?
Letgodan KB904L Aldım Eleman İade Etmek İstemiş Yetkili Servise Göndermiş İade Almamışlar Hiçbir Sorunu Yok Baya İyi Klavye Csde Falan Çok İyi Performans Sağlıyor Öneririm.

Letgodan KB904L Aldım Eleman İade Etmek İstemiş Yetkili Servise Göndermiş İade Almamışlar Hiçbir Sorunu Yok Baya İyi Klavye Csde Falan Çok İyi Performans Sağlıyor Öneririm.
Ne kadara almıştınız hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz geç oldu ama belki konuya bakan olursa bunu tavsiye ederim, kullanıyorum çok memnunum https://epomaker.com/products/vter-...smQfCBLVmbQC2AQrr_GE1O5dDSbFjB7yA4jRBYXOQIYeW
Fiyatı biraz tuzlu benim bütçeyi aşıyor ama güzel hocam güle güle kullanın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,254
Üyeler
183,252
Son üye
grgnhls
Geri