🔥İndirim Intel Core Ultra 5 245KF 9172TL🔥

Fiyatı 11-12 bin civarında geziyordu ilk defa bu kadar ucuzladığını gördüm. Sistem toplayanlar bakabilir.
para israfı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı 11-12 bin civarında geziyordu ilk defa bu kadar ucuzladığını gördüm. Sistem toplayanlar bakabilir.
bunun yerine https://www.akakce.com/islemci/en-u...wcB&gbraid=0AAAAADsWTCzZ5kzCKVMjdGuPShfo9cJOq
bir 9600x çekilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayda 7700

9600X'den tekli ve çoklu çekirdek olarak daha performanslı, uygun fiyata güzel bir anakart denk gelirse alınabilir bir cihaz bu fiyata.

9600X'den tekli ve çoklu çekirdek olarak daha performanslı, uygun fiyata güzel bir anakart denk gelirse alınabilir bir cihaz bu fiyata.
sonraki nesil anakart değişir bu intel kesin, ben yinede tercih etmezdim. amd gibi çıkıp 2027-28 e kadar anakart degismenize gerek kalmayacak tarzı açıklama yapmaları lazım. insanlar bıktı artık

Sentetik değerlerinin kabul geverlililiği yok bu işlemci 9600xden sadece iş performansinda daha iyi Hiçbir oyunda yanina bile yaklasamiyor . Muhtemelen intel soket degistirecek

@SerhatKRbb
Dostum boş boş gülmek yerine bilgi paylaşımı yap da insanlar nasiplensin.
Ne değişik insanlar var şu forumda :)

Şöyle boş indirimler yüzünden bazı kişileri engelledim sıcak fırsat kirliliği olmasın diye. 9600X alın geçin. 4 yıl sonra soket değiştirirler bunlar

Geri