Çözüldü✓ İşlemci soket bükülmesi

MASTERF5

80+
Reaksiyon skoru
86
Bir kadar olan pin yüzünden mi bilgisayar açılmıyor termal macun sürmeden önce bu yoktu sonra bu kaldırdım işlemciyi bitane pin böyle nasil duzeltirim

Ekler

• 1000005311.webp
    1000005311.webp
    908.9 KB · Hit: 31
Bir kadar olan pin yüzünden mi bilgisayar açılmıyor termal macun sürmeden önce bu yoktu sonra bu kaldırdım işlemciyi bitane pin böyle nasil duzeltirim
fotoda tam belli olmuyor kırılıp kırılmadığı elim hassastır diyorsan ince bir kürdan ya da iğne gbi bişeyle düzeltmeye çalış

fotoda tam belli olmuyor kırılıp kırılmadığı elim hassastır diyorsan ince bir kürdan ya da iğne gbi bişeyle düzeltmeye çalış
Solda iki pin sanki.birbirine değiyor

Düzelt pinleri yada anlayan birine götür düzeltiversin

dediğim gibi foto tam net değil anlaşılmıyor yaparım dersen ikisini de düzeltmeye çalış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pin bu sekilde

Sanki geriye yatmis

Ekler

• 1000005312.webp
    1000005312.webp
    389.6 KB · Hit: 17
Vallahi bu pinler AM4'te hep bükülürdü kalemle düzeltirdim, hatta 1 tanesi koptu, Ram piniymiş, Ramin teki çalışmıyordu. Her bir pin bir işi yapıyor malesef, eğer garantin varsa yolla haleltsinler.

sen kurcalama Yusuf oylum var facede ona bir yaz düzeltir oluru varsa

Pin bu sekilde

Sanki geriye yatmis
bence sen elleme kırarsan kesin soket değişir uzman biri belki düzeltir uğraşmazsın

Pin 1 tanesi yan yatmıs 1 taneside digerine degiyormus iğne ile düzeltim ikinsinde sorun çözüldü teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,663
Üyeler
186,925
Son üye
diorr
Geri