Bilgisayarım Restart Atıp Duruyor

Bende de aynı şey oldu psu degistirdim olmadı sadece expoyu kapattım düzeldi şuan expo kullanamıyorum ama oyunlarda reset atıyodu pc şuan ramleri auto kullanmak zorundayım
Sizinle aynı sorunu yaşıyor da olabilir gerçekten.
Ama diğer anlattıklarıyla sıkıntı PSU'da da olabilir.
Anakartta da olabilir.
Biostar daha güvenli liman aslında ama Colorful'da da çokça bu sıkıntılar oluyor işte hep.

ramleri test etsene birini çıkar diğeri takılı dursun. Aynısı olursa diğerini çıkar, çıkardığını geri tak dene ramleri. Bence ram sorunu da olabir
Hocam şimdi 1 ram i sol slota taktım ve PC yi çalıştırdım açık durumda şuan ve kapanma olacak mı bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam linkten bu koyu mor olanı indirip kurun.
Alıntıyı görüntüle
Ram tak çıkardan sonra sonra hemen uygulayacağım reis

Hocam şimdi 1 ram i sol slota taktım ve PC yi çalıştırdım açık durumda şuan ve kapanma olacak mı bekliyorum
Hocam HWinfo değerlerini de atın.
Expo'yu da kapatın, bakalım.

İnşallah kısa zamanda çözülür hocam
Yardımın için tekrardan teşekkürler reis eyvallah Allah razı olsun

Hocam HWinfo değerlerini de atın.
Expo'yu da kapatın, bakalım.
Şuan sol slotta tek ram 16 GB kapanmadı Steam falan açmıştım dün akşam bu sabah kalktığımda indirmeler daha başındayken restart atmış ve durmuştu formatıda dün attım işte sistem açık durumda yine steami açtım sorun yok şuanda kapanmasını beklemeye devam mı etmeliyim hocam

Yardımın için tekrardan teşekkürler reis eyvallah Allah razı olsun

Şuan sol slotta tek ram 16 GB kapanmadı Steam falan açmıştım dün akşam bu sabah kalktığımda indirmeler daha başındayken restart atmış ve durmuştu formatıda dün attım işte sistem açık durumda yine steami açtım sorun yok şuanda kapanmasını beklemeye devam mı etmeliyim hocam
Sorun expo'da gibi o zaman, tek slottan ziyade expoyu kapattınız mı?

Sorub çözüldü mü yardım lazım mı

Sorun expo'da gibi o zaman, tek slottan ziyade expoyu kapattınız mı?
eğer 2 ram slotu varsa işlemciye en yakın olana takacaksın. 4 ram slotu varsa 2 ve 4 işlemci tarafından saymaya başlıcan

diğer arkadaşların dediği gibi expoyu da kapat. biosdan ya da bios güncel değilse onu güncelle. Kullandığın ramler çok kalitesiz bu arada allahsızlar cl46 ram utanmadan nasıl satıyolar anlamıyorum :D

Biosa girdim hocam bende xmp açıkmış eşşekliğim var orada biraz ama Expo seçince memory frekans dan 5600 yani Ramin desteklediği en büyük frekansı seçip uygulayınca görüntü gelmiyor no Signal diyor

eğer 2 ram slotu varsa işlemciye en yakın olana takacaksın. 4 ram slotu varsa 2 ve 4 işlemci tarafından saymaya başlıcan
Yanlış yere taktığını söylemiyorum ben, tek yada çift kullanmasından dolayı değil bu sorun. Anakart kusurlu değilse, Expo sorun yapıyor böyle durumlarda.

Yanlış yere taktığını söylemiyorum ben, tek yada çift kullanmasından dolayı değil bu sorun. Anakart kusurlu değilse, Expo sorun yapıyor böyle durumlarda.
doğrudur. ramler baya sıkıntılı kullandığı

diğer arkadaşların dediği gibi expoyu da kapat. biosdan ya da bios güncel değilse onu güncelle. Kullandığın ramler çok kalitesiz bu arada allahsızlar cl46 ram utanmadan nasıl satıyolar anlamıyorum :D
Hocam ram üstünde cl36 yazıyor şimdi farkettim twinmos ayrıcada fakat dediğim gibi 5600 da ekrana görüntü gelmiyor oto yu mu denemeliyim bir daha

Hocam aynen cl46 dan kaynaklı hiç haberim yoktu vallahi alırken dediğim gibi 5600 da ekrana görüntü gelmiyor
sistemin gayet güzel. ama o ramlerden kurtul bi ara para olunca cl30 6000mhz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,522
Üyeler
183,441
Son üye
zfrbbcn
Geri