Bilgisayarım Restart Atıp Duruyor

Listede söylediğim rakamları gösteren bir yer var mı? Burada görünmüyor şuan yine.
12V, 5V, 3V değerlerine bakalım. Sorun PSU değil ama genede PSU sağlığını görmüş oluruz.
kusura bakma kardeşim seni de yorduk sol tarafta 12V, 5V, 3.3V olan bir kısım var anakartta görünüyor sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam farklı sürümünü mü indirdiniz acaba?
Benim attığım linkteki koyu morlu olanı indirdiniz değil mi?
HWinfo direk böyle göstermesi gerekiyordu çünkü

Alıntıyı görüntüle

Offf çok pardon ya. HWMonitor indireceksiniz bu attığım linkten. Çok çok pardon. HWinfo farklı çok afedersiniz.
Bunu indirin lütfen.
tamam hiç sıkıntı yok indireyim

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-08-22 125955.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-22 125955.webp
    157.8 KB · Hit: 11
kusura bakma kardeşim seni de yorduk sol tarafta 12V, 5V, 3.3V olan bir kısım var anakartta görünüyor sanırım

tamam hiç sıkıntı yok indireyim
Hocam benim beklentimin dışında değerler var o yüzden ben yorum yapmayım.
Sensörler doğru okumuyor gibi.
@yusuf7878 hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın, arkadaşın 12V, 5V, 3.3V değerlerine bakar mısınız?

1755857728252.webp

Son düzenleme:
Hocam benim beklentimin dışında değerler var o yüzden ben yorum yapmayım.
@yusuf7878 hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın, arkadaşın 12V, 5V, 3.3V değerlerine bakar mısınız?
doğru yer miymiş sol kısımda yazıyor 12 5 3 o yüzden attım fakat sizinki gibi değerler 12 5 3 değil sorun orada sanırım

doğru yer miymiş sol kısımda yazıyor 12 5 3 o yüzden attım fakat sizinki gibi değerler 12 5 3 değil sorun orada sanırım
Hemen direk sorun orada diyemeyiz hocam, bence sensör hatası var.
O yüzden ben yorum yapmayım
Yusuf hocamız uzman bu konuda. O net bilgiyi verecektir umarım.

Hemen direk sorun orada diyemeyiz hocam, bence sensör hatası var.
O yüzden ben yorum yapmayım
Yusuf hocamız uzman bu konuda. O net bilgiyi verecektir umarım.
hocam çok çok teşekkürler beni bezdirmişti bu konuyla uğraşmak hemen ilgilenip çözmeye uğraştınız hakkınız ödenmez doğrusu hala kapanmadı pc onun sevinci içerisindeyim inşallah bir sıkıntı yoktur

hocam çok çok teşekkürler beni bezdirmişti bu konuyla uğraşmak hemen ilgilenip çözmeye uğraştınız hakkınız ödenmez doğrusu hala kapanmadı pc onun sevinci içerisindeyim inşallah bir sıkıntı yoktur
Hocam bu forumu bu yüzden çok seviyorum aynı şekilde bana da hep yardımcı olundu, bende elimden geleni yaparım herkes için.
Bence sorun anakart-ram uyumundaydı ve düzeldi :blobdance: ama genel kontrol her zaman iyidir.

aynen öyle hocam kontrol olmazsa olmaz vallahi para versen alamazsın böyle hizmeti takdire şayan

Ne yaptında düzeldi acaba
Genel olarak sadece sistemin tozunu aldım güçten kesip start düğmesine bastım ki statik elektriği alsın ramlarin sıkıntısı varmış biostan en yüksek MHz yi değilde iki altını seçtim ve işlemcine göre doğru profili seçmen gerekiyor AMD yse Expo intel ise xmp gibi şuan hala kapanmadı çalışıyor ramlarin üstüne de bak cl36 mı CL 46 mı onun dışında cevapları okursan çözersin kolaylıkla olmadı dersen sende konu açabilirsin adamlar tak tak cevaplıyor

Genel olarak sadece sistemin tozunu aldım güçten kesip start düğmesine bastım ki statik elektriği alsın ramlarin sıkıntısı varmış biostan en yüksek MHz yi değilde iki altını seçtim ve işlemcine göre doğru profili seçmen gerekiyor AMD yse Expo intel ise xmp gibi şuan hala kapanmadı çalışıyor ramlarin üstüne de bak cl36 mı CL 46 mı onun dışında cevapları okursan çözersin kolaylıkla olmadı dersen sende konu açabilirsin adamlar tak tak cevaplıyor
Konu açmıştım ben zaten ama bir sey farketmedi bir de senin yaptıklarını merak ettim

Geri