yazdım hocam ssd görmüyor , expo açılmıyor , güncellerken sorun yaşayan da gördüm genel olarak colorfulun kartı değil yazılımları bozuk.neden hocam acaba
Başkan naptın o paraya işlemci alınır yaAnakart olarak Gigabyte X870E AORUS ELITE WIFI7 eğer uygun fiyata düşerse değerlendirilebilir diye düşünüyorum. Hem şık duruyor hem X870E chipset olması güzel
100kya pc toplayacağım bu gece alınabilecek parçalar var mı?
yazdım hocam ssd görmüyor , expo açılmıyor , güncellerken sorun yaşayan da gördüm genel olarak colorfulun kartı değil yazılımları bozuk.
hocam sen expo açmama veya ssd görmeme sorunlarını vs yaşadınmı hiçDoğrudur alınır. Ben almadan önce çok gördüm istediğin ayarları bulamazsın karışık ve bios sorunlu vs diye hepsi fasa fiso. Aradığım tüm ayarları rahatlıkla buldum. Tavsiyem ve doğru olan bios güncelle sonra ayar yap. BIOS güncelleyince tüm arayüz değişti bende.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Muadili Asus gibi iyi markada b650m e. Aradaki en bariz belki de tek fark asusta 1 tane m2 pasif soğutması var.
Hocam deepcool mu yoksa lian li galahad mı daha mantıklı olur? Birde sadece 1 ürün hakkım mı var ilk defa alacağım9800x3d , gigabyte x870 aorous elite , deepcool lt720 360mm , rtx 5080.
Hocam 207 digitalden bahsediyorsaniz iki üç hafta önce yine gaming gecesinden aldım gayet güzel kasa memnunum sadece PSU ön tarafta konumu kablolama ve PSU moduler olması önemli kolaylık sağlaması için onun dışında çok güzel bir kasa 4k dusmustu ben aldığımda yine 4 ve altına düşerse alınır benceLİANLİ kasa alınır mı arkadaşlar sizce
Hocam 207 digitalden bahsediyorsaniz iki üç hafta önce yine gaming gecesinden aldım gayet güzel kasa memnunum sadece PSU ön tarafta konumu kablolama ve PSU moduler olması önemli kolaylık sağlaması için onun dışında çok güzel bir kasa 4k dusmustu ben aldığımda yine 4 ve altına düşerse alınır benceL
LİANLİ O11 dynamicten bahsediyorum hocam benHocam 207 digitalden bahsediyorsaniz iki üç hafta önce yine gaming gecesinden aldım gayet güzel kasa memnunum sadece PSU ön tarafta konumu kablolama ve PSU moduler olması önemli kolaylık sağlaması için onun dışında çok güzel bir kasa 4k dusmustu ben aldığımda yine 4 ve altına düşerse alınır bence
galahad daha iyi olacaktır fakat daha pahalıda olacaktırHocam deepcool mu yoksa lian li galahad mı daha mantıklı olur? Birde sadece 1 ürün hakkım mı var ilk defa alacağım