Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Ciddi ciddi gaming gecesinden medet uman var mı? her cuma aynı senaryo ama nedense her cuma da millet gaming gecesi bekliyor...

yazdım hocam ssd görmüyor , expo açılmıyor , güncellerken sorun yaşayan da gördüm genel olarak colorfulun kartı değil yazılımları bozuk.

Doğrudur alınır. Ben almadan önce çok gördüm istediğin ayarları bulamazsın karışık ve bios sorunlu vs diye hepsi fasa fiso. Aradığım tüm ayarları rahatlıkla buldum. Tavsiyem ve doğru olan bios güncelle sonra ayar yap. BIOS güncelleyince tüm arayüz değişti bende.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Muadili Asus gibi iyi markada b650m e. Aradaki en bariz belki de tek fark asusta 1 tane m2 pasif soğutması var.
hocam sen expo açmama veya ssd görmeme sorunlarını vs yaşadınmı hiç

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
LİANLİ kasa alınır mı arkadaşlar sizce
Hocam 207 digitalden bahsediyorsaniz iki üç hafta önce yine gaming gecesinden aldım gayet güzel kasa memnunum sadece PSU ön tarafta konumu kablolama ve PSU moduler olması önemli kolaylık sağlaması için onun dışında çok güzel bir kasa 4k dusmustu ben aldığımda yine 4 ve altına düşerse alınır bence

Hocam 207 digitalden bahsediyorsaniz iki üç hafta önce yine gaming gecesinden aldım gayet güzel kasa memnunum sadece PSU ön tarafta konumu kablolama ve PSU moduler olması önemli kolaylık sağlaması için onun dışında çok güzel bir kasa 4k dusmustu ben aldığımda yine 4 ve altına düşerse alınır benceL
Hocam 207 digitalden bahsediyorsaniz iki üç hafta önce yine gaming gecesinden aldım gayet güzel kasa memnunum sadece PSU ön tarafta konumu kablolama ve PSU moduler olması önemli kolaylık sağlaması için onun dışında çok güzel bir kasa 4k dusmustu ben aldığımda yine 4 ve altına düşerse alınır bence
LİANLİ O11 dynamicten bahsediyorum hocam ben

Hocam deepcool mu yoksa lian li galahad mı daha mantıklı olur? Birde sadece 1 ürün hakkım mı var ilk defa alacağım
galahad daha iyi olacaktır fakat daha pahalıda olacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,538
Üyeler
187,524
Son üye
ywywywy
Geri