9800x3d icin sogutma

hocam 110kya kadar cikabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakart olarak 870 riptide
islemci olarak 9800x3d
ekran karti olarak 9070xt taichi
sivi sogutma olarak da arctic liquid freezer 3 pro almayi dusunuyorum
hocam ben topladım bırseyler ama 5k fazla cıktı cıkabılırım dersen lıknlerı atayım işlemciyi falan hep kutulu fıyattan hesapladım onları cıkarsam 3k falan artıyor

hocam ben topladım bırseyler ama 5k fazla cıktı cıkabılırım dersen lıknlerı atayım işlemciyi falan hep kutulu fıyattan hesapladım onları cıkarsam 3k falan artıyor
bi bakabilir miyim hocam zahmet olmazsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ozur dilerim ben unutmusum mic de alicam 105e kadar cikabilirim simdi hatirladim

ozur dilerim valla hocam tamamen cikmis aklimdan
hocam 9070xt 9800x3d sistem dizdim 108 tuttu ama 9070xtnın en ıyısı olan xfx mercury 9070xt dersenız 3k dan bırsey olmaz atayım lınklerı yoksa seri düşebiliriz

sıkınıt yok bu arada dalgınlıktır olur

kutusuz fiyatı baz aldım

anakarttakı ram slotlarıda sıyah oldugu ıcın sorun olmaz dıye alınabılıcek en ıyı bellegı sectim

1tb belki az gelebilir bütceyi daraltmamak adına ılerde bı tane daha ssd alınabılır

bu psudakı kabloların sıyahmı beyazmı oldugnu bılemıyorum yt baktım ama bulamadım

kasa bilgim sıfır sızın sectgnz kasayı aldım dırek ama bır tane egzoz fanı lazım buna

secenek
secenek
secenek

108.271

kutusuz fiyatı baz aldım

anakarttakı ram slotlarıda sıyah oldugu ıcın sorun olmaz dıye alınabılıcek en ıyı bellegı sectim

1tb belki az gelebilir bütceyi daraltmamak adına ılerde bı tane daha ssd alınabılır

bu psudakı kabloların sıyahmı beyazmı oldugnu bılemıyorum yt baktım ama bulamadım

kasa bilgim sıfır sızın sectgnz kasayı aldım dırek ama bır tane egzoz fanı lazım buna

secenek

108.271
hocam elinize saglik harika olmus sadece bilmedigimden soruyorum da normal mercury ile bu magnetic arasinda ne fark var

hocam elinize saglik harika olmus sadece bilmedigimden soruyorum da normal mercury ile bu magnetic arasinda ne fark var
hocam benım bıldıgız duz mercruy yok 9070xt de aratınca goremedım ama varsa buyuk ıhtımalle rgb dır

quıksılver modelını secersenız tam 105k oluyor bence 3k fark deger gıbıme gelıyor sıstem ıcın mıktofonda

sistem 113k yapıyor

hocam benım bıldıgız duz mercruy yok 9070xt de aratınca goremedım ama varsa buyuk ıhtımalle rgb dır

quıksılver modelını secersenız tam 105k oluyor bence 3k fark deger gıbıme gelıyor sıstem ıcın mıktofonda

sistem 113k yapıyor
hocam zahmet olmazsa dm bakar misiniz

Geri