❌İndirim Bitti! 💥💥 Sparkle ARC B580 OC 12GB 9910 TL !! 💥💥 PEŞİN FİYATA 3 TAKSİT

bir b580 kullanıcısı olarak yazılan yok şöyle bazı oyunlarda 10 fps üstü görmezsin yok bilmem ne oyunda şöyle böyle yazılarını okurken gülmekten patladım açıkçası bilgi kirliliği ne kötü
hangi oyunları oynuyorsunuz hocam fps durumları nasıl? birde işlemciniz nedir

Aldım bugün bende, umarım 5700G işlemci ile dengeli kullanırım

Aldım bugün bende, umarım 5700G işlemci ile dengeli kullanırım
işlemci gücü bu gpu yu çok etkiliyor 5700x3d gibi bir işlemciye veya 5700x alıp o.c lersen ileride yeni kart almış gibi performansın artar.

işlemci gücü bu gpu yu çok etkiliyor 5700x3d gibi bir işlemciye veya 5700x alıp o.c lersen ileride yeni kart almış gibi performansın artar.
hocam o geçişi yapmayı düşünebilirim ancak şimdilik 5700G'ye overclock yapsam nasıl olur

hangi oyunları oynuyorsunuz hocam fps durumları nasıl? birde işlemciniz nedir
pardon biraz geç dönüyorum ilk ryzen 5 5600 le kombinlemiştim tertemiz istediğim oyunu minimum orta grafikte çoğu zaman yüksek oynayabiliyordum şu an ryzen 7 5700x3d var girdigim her oyunu yüksek ya da ultraya çekip keyfime bakıyorum

Beleş oğlu beleş

pardon biraz geç dönüyorum ilk ryzen 5 5600 le kombinlemiştim tertemiz istediğim oyunu minimum orta grafikte çoğu zaman yüksek oynayabiliyordum şu an ryzen 7 5700x3d var girdigim her oyunu yüksek ya da ultraya çekip keyfime bakıyorum
5600 ile herhangi bir sorun yaşamadıniz degilmi

5600 ile herhangi bir sorun yaşamadıniz degilmi
Sorun yaşatmaz sadece rakiplerine göre işlemciye daha çok bağımlı örnek 4060 için 5600 ile 7600 arasında biraz fark var ama 9800x3d takmak abartı ise bu karta ne kadar iyi işlemci takarsan performans o kadar artıyor yani eldeki cpu ya 200 mhz oc bile normalden fazla etki ediyor.

Sorun yaşatmaz sadece rakiplerine göre işlemciye daha çok bağımlı örnek 4060 için 5600 ile 7600 arasında biraz fark var ama 9800x3d takmak abartı ise bu karta ne kadar iyi işlemci takarsan performans o kadar artıyor yani eldeki cpu ya 200 mhz oc bile normalden fazla etki ediyor.
anladım teşekkürler

Kaçtı :///

Geri