Dot skatez alıp takabilirsin tüm mouselara uyar.SteelSeries sensei ten mouseun skatezleri en ucuz ve kolay nasıl bulabilirim internette stokta bulamadım
Hocam önerdiğin f/p dot skatez var mı bende bakıyorumDot skatez alıp takabilirsin tüm mouselara uyar.
Aşırı iyi ve baya kaygan, 2-3 mouse için yeterli şekilde geliyorHocam önerdiğin f/p dot skatez var mı bende bakıyorum
Evet nokta nokta oluyor, her mousea takılabiliyor. Hissiyat anlamında da eğer daha yavaş bir mouse isterseniz daha çok dot ekliyorsunuz daha hızlı isterseniz 4-6 dot yeterli oluyor. Totalde içinden 40 adet çıkıyor ömürlük olur.Normalde altı bu şekilde dot skatez nokta nokta mı oluyor hissiyatı nasıl değiştirir
Alıntıyı görüntüle
Mchose L7 Ultra kullanıyorum üstündeki skatezleri beğenmedim sipariş geçiyorum hocam teşekkürler.Aşırı iyi ve baya kaygan, 2-3 mouse için yeterli şekilde geliyor
![]()
ESPTiger ICE V2 Mouse Skates
Bu ürün, yüksek saflıkta PTFE malzemeden üretilmiş olup, pürüzsüz ve düz bir yüzeye sahiptir. 2.5D kavisli kenar tasarımı, yüzeyi aşınmalara karşı korur. Anti-collapse dolgu malzemesi, daha iyi bir destek sağlar. Ayrıca, 3M yapışkan kullanılarak ürünün yerinden kayması veya çıkması önlenmiştir...wraithesports.com
Rica ederim, çok memnun kalırsın kesinlikle üzmez. Kodlar falan oluyor bi de indirim için öyle sipariş et 30-40tl ama olsunMchose L7 Ultra kullanıyorum üstündeki skatezleri beğenmedim sipariş geçiyorum hocam teşekkürler.
aynen swar10 koduyla sipariş geçtim biraz önce 40 lira gibi bir indirim olduRica ederim, çok memnun kalırsın kesinlikle üzmez. Kodlar falan oluyor bi de indirim için öyle sipariş et 30-40tl ama olsun![]()
hocam ben de mouse u çok açıp modlayan biriyim vida kısımları skatez in altında kaldığı için sıkıntı oluyor dot skatez alayım diyorum mantıklı mı sizce? hızlı skatez arıyorum en mantıklı tercih bu attığınız mı?Evet nokta nokta oluyor, her mousea takılabiliyor. Hissiyat anlamında da eğer daha yavaş bir mouse isterseniz daha çok dot ekliyorsunuz daha hızlı isterseniz 4-6 dot yeterli oluyor. Totalde içinden 40 adet çıkıyor ömürlük olur.
Evet. Dot skatez > all. Hızını bildiğin istediğin şekilde ayarlıyorsun. Çok takarsan daha yavaş az takarsan daha hızlı oluyor. Cam skatezler mousepad yiyor önermiyorum. Cam performansına yakın olarak da trde tiger icelar var.hocam ben de mouse u çok açıp modlayan biriyim vida kısımları skatez in altında kaldığı için sıkıntı oluyor dot skatez alayım diyorum mantıklı mı sizce? hızlı skatez arıyorum en mantıklı tercih bu attığınız mı?
Ayrıca sürekli açıyorsan mouseu daha iyi 40lı geliyor 5-6 kullanım çıkar ort.Evet. Dot skatez > all. Hızını bildiğin istediğin şekilde ayarlıyorsun. Çok takarsan daha yavaş az takarsan daha hızlı oluyor. Cam skatezler mousepad yiyor önermiyorum. Cam performansına yakın olarak da trde tiger icelar var.
obsidien skatez de vardı o mu iyi bumuMchose L7 Ultra kullanıyorum üstündeki skatezleri beğenmedim sipariş geçiyorum hocam teşekkürler.