götürüp kafalarına çalcan hazır sistemi bırak onlar çözsün. garantili değil mi bu sistemlerBide default ayarlara aldıktan sonra yeniden başlatınca bir sorun oluştuğundan PIN'iniz kullanılamıyor hatası almaya başladım her seferinde Microsoft tam giriş yapıp açabiliyorum
SSD sağlığına Hard disk sentinel indirip bakabilir misin?Bide default ayarlara aldıktan sonra yeniden başlatınca bir sorun oluştuğundan PIN'iniz kullanılamıyor hatası almaya başladım her seferinde Microsoft tam giriş yapıp açabiliyorum
büyük ihtimal sorun yok diye gönderir veya kullanıcı hatası diyip kakalarlar sanagötürüp kafalarına çalcan hazır sistemi bırak onlar çözsün. garantili değil mi bu sistemler
programı açtım şöyle görünüyor hocamSSD sağlığına Hard disk sentinel indirip bakabilir misin?
Ondada sorun yok. Son kez memtest 86 yap.büyük ihtimal sorun yok diye gönderir veya kullanıcı hatası diyip kakalarlar sana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
programı açtım şöyle görünüyor hocam
bende kendi sistemimde işlemci, ekran kartı, ram, psu testine kadar yapmıştım testlerde bir sıkıntı olmuyordu ama oyunda falan yine kendini resliyordu anlam veremiyorum bir türlü niye olduğuna elimdeki sistemin özelliklerini atsam bir yorumda bulunabilir misin?Ondada sorun yok. Son kez memtest 86 yap.
Sistem özelliklerinden pek anlaşılacağını sanmıyorum ama yinede at istersen.bende kendi sistemimde işlemci, ekran kartı, ram, psu testine kadar yapmıştım testlerde bir sıkıntı olmuyordu ama oyunda falan yine kendini resliyordu anlam veremiyorum bir türlü niye olduğuna elimdeki sistemin özelliklerini atsam bir yorumda bulunabilir misin?
Hocam yaptım yaklaşık 3 saat 46 dakika sürdü bir şey çıkmadı videodaki gibiOndada sorun yok. Son kez memtest 86 yap.
Valla hocam bakılabilcek her şeye baktık neredeyse. Bilgisayardaki tüm kabloları kontorl eder misin? Belki birisi tam girmemiştir. Başka bir şeyde gelmiyor aklıma.Hocam yaptım yaklaşık 3 saat 46 dakika sürdü bir şey çıkmadı videodaki gibi
Kabloların hepsi yerli yerinde hocam ben bu hafta şehir dışında olacağım dolayısıyla PC den de uzak olacağım hwmonitor aracılığıyla baktığımız voltaj değerleri düşük görünüyordu @Senoly değil mi hocam? PSU kaynaklı olabilir bende döndüğüm zaman PSU değiştirip kontrol sağlayabilirimValla hocam bakılabilcek her şeye baktık neredeyse. Bilgisayardaki tüm kabloları kontorl eder misin? Belki birisi tam girmemiştir. Başka bir şeyde gelmiyor aklıma.
PSU'dan değil. Anakarttaki sensörler sorunlu. Bazı anakartlar voltajları göstermiyor.Kabloların hepsi yerli yerinde hocam ben bu hafta şehir dışında olacağım dolayısıyla PC den de uzak olacağım hwmonitor aracılığıyla baktığımız voltaj değerleri düşük görünüyordu @Senoly değil mi hocam? PSU kaynaklı olabilir bende döndüğüm zaman PSU değiştirip kontrol sağlayabilirim
Hocam tek ram slotu kullanmış mıydın dün?Kabloların hepsi yerli yerinde hocam ben bu hafta şehir dışında olacağım dolayısıyla PC den de uzak olacağım hwmonitor aracılığıyla baktığımız voltaj değerleri düşük görünüyordu @Senoly değil mi hocam? PSU kaynaklı olabilir bende döndüğüm zaman PSU değiştirip kontrol sağlayabilirim