Kasanın diğer kablolarından erkek çıkış olması lazım RGB yi ona bağlarsınArkadaşlar bütün bağlantıyı yaptım bu iki kablo rgb ve fan kablosu ama bunu anakarta bağlayacak yer bulamadım ne yapmam gerek lütfen
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Eger yok ise gerekli baglanti noktasi, bir cpu fan coklayici ile anakartta bagladigin bir noktayi coklayarak bu baglantiyi yapabilirsiniz.Arkadaşlar bütün bağlantıyı yaptım bu iki kablo rgb ve fan kablosu ama bunu anakarta bağlayacak yer bulamadım ne yapmam gerek lütfen
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yok ya malesef göremedimKasanın diğer kablolarından erkek çıkış olması lazım RGB yi ona bağlarsın
Aynen öyle anakart b760 ddr4 1700 kasa fazeon 650 w bronze atx kasaAnakart ve kasa modeli nedir?Diger fanlarin yapildi sanirim bu kaldi degil mi?
Gibibu attığın benim boştaEger yok ise gerekli baglanti noktasi, bir cpu fan coklayici ile anakartta bagladigin bir noktayi coklayarak bu baglantiyi yapabilirsiniz.
mesela
Kalan kablolara uymuyor gibi girişler farklı sankiEger yok ise gerekli baglanti noktasi, bir cpu fan coklayici ile anakartta bagladigin bir noktayi coklayarak bu baglantiyi yapabilirsiniz.
mesela