Yardım Anakarttaki bu ışık nedir?

Fakemonio

80+
Reaksiyon skoru
1
Ekran kartının altındaki bu ışık nedir?
1000014587.webp

Bu arada bu ekran kartı bozuk olduğunu düşündügüm için elimdeki eski bir kartı takmıştım tekrardan sisteme bağladım ve hala bozuk galiba

Bu arada bu ekran kartı bozuk olduğunu düşündügüm için elimdeki eski bir kartı takmıştım tekrardan sisteme bağladım ve hala bozuk galiba
Ram ışığı olmalı, ekran geliyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart nedir?

Asus A320M-K mı?

Anakart nedir?

Asus A320M-K mı?
Evet

Anakart nedir?

Asus A320M-K mı?
Ekran kartındaki sorunuda çözemedim bir türlü eski r5 230 ekran kartımı takınca problem yok ama rx570 çalışmıyor görüntü vermiyor, fanlar çalışmıyor kasada geri kalan her şey çalışıyor mouse ışıkları yanıyor

Evet

Ekran kartındaki sorunuda çözemedim bir türlü eski r5 230 ekran kartımı takınca problem yok ama rx570 çalışmıyor görüntü vermiyor, fanlar çalışmıyor kasada geri kalan her şey çalışıyor mouse ışıkları yanıyor
Asus A320M-K da kozmetik olarak oraya ışık koymuşlar. Biostan kapatabiliyorsun. Ekran kartı içinse fazla fikrim yok, güç kablolarını, kartın kendisini anakart girişe düzgün taktın değil mi? Ekran kartın RGBsi var mı? Fanları ayara bağlı dönmeyebilir ama bilgisayarı başlatınca ekran gelene kadar f2 basıp default ayarı yükleme tuşuna basınca windowsa geçmiyor. Hatta bazen ekranda bir şey olmasa bile sanırım onu sormuş oluyor. Aynı şekilde her şey çalışıyor ama ekran gelmemişse ben f2 veya esc basıyorum ekran o zaman geliyor.

Yani direkt ekrana anakartın yazısı bile gelmiyor
Asus A320M-K da kozmetik olarak oraya ışık koymuşlar. Biostan kapatabiliyorsun. Ekran kartı içinse fazla fikrim yok, güç kablolarını, kartın kendisini anakart girişe düzgün taktın değil mi? Ekran kartın RGBsi var mı? Fanları ayara bağlı dönmeyebilir. Bilgisayarı başlatınca bazen ekran gelmiyor ta ki f2 basıp default ayarı yükleyene kadar

Yani direkt ekrana anakartın yazısı bile gelmiyor
O f1 f2 sorusu bazen ekranda gözükmüyor, biostan önce soruyor, o kısmı bazen kaçırabiliyorsun ben de birçok kez oldu esc veya f2 basarak sonunda geçip windowsa vardım. İlk seferde timingi kaçırınca bu olay daha da saçmalıyor kapatıp açınca 4. de fln oluyor. Baya saçmalık ama oluyor😂 ekran kartı cidden bozuk değilse belki olur.

Yok denedim olmadı galiba ekran kartı hakkın rahmetine kavuştu ama arıza neden oğrenseydim iyidi

Bakıyorum guç kablosunu taktım her şey tamam mavi ışık yanıyor ama ekrana gorüntü gelmiyor

Yok denedim olmadı galiba ekran kartı hakkın rahmetine kavuştu ama arıza neden oğrenseydim iyidi

Bakıyorum guç kablosunu taktım her şey tamam mavi ışık yanıyor ama ekrana gorüntü gelmiyor
En başında da olur olmadık yerde ekran gittiği için çıkarmıştım

En başında da olur olmadık yerde ekran gittiği için çıkarmıştım
Hım profesyonele göstermekte fayda olabilir ama kartın fiyatından daha çok fatura çıkartabilir😂😂

5090 alma vaktin gelmiş

Geri