Senr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,016
Konu, kendisi tarafından güncellemeye üşenen kendi konusuna tahammül edemeyen biri tarafından açılmamış ve önermediği modelleri kullanmış tecrübe etmiş veya teknik servisde çalışan biri tarafından açılsa haklısınız deyip geçerdim. Ama konu aşırı bayat ve gereksiz hocam bahsettiğiniz modeller yok zaten otomatik LOQ öneriyor sanar konunun başını okuyan. Ayrıca beklerseniz laptop alamadan kalırsınız.Hocam bahsedilen sorunlar var neden tepki verdiğinizi anlamadım, benim de bütçem sınırlı ne loq alabildim ne victus ne de acer bekliyorum ki düzgün bir model gelsin önümegelir mi? Bilemem ama hall sensör sorunundan reddit dökülüyor loq anakart yanması zaten felaket garantiden anakart değiştirip yine yanan mı dersin amd intel farketmeksizin bozulan mı dersin. Acer konusunda da incelediğim de gerçekten soğutma rtx laptoplarla asla uyumlu gelmedi ısılar da kendini belli ediyor zaten. Evet benim de bütçem çok kısıtlı ama sorunlu ürüne sorunlu demeyelim mi paramız yok diye? Konu zaten eski ve güncel değil bunu da kabul ediyorum ama şu konuda bahsedilen çoğunluk bilgi doğru ha 60 bine laptop yok cümlesine katılmıyorum o ayrı bir konu muhtemelen arkadaşın kastı bunu alın ne çok ısınır ne kronik sorun gördüm ne de sizi üzer babında bir ürün ama yine bulunurdu sanki
![]()