Alınmayacak Gaming Laptoplar

Hocam bahsedilen sorunlar var neden tepki verdiğinizi anlamadım, benim de bütçem sınırlı ne loq alabildim ne victus ne de acer bekliyorum ki düzgün bir model gelsin önüme :D gelir mi? Bilemem ama hall sensör sorunundan reddit dökülüyor loq anakart yanması zaten felaket garantiden anakart değiştirip yine yanan mı dersin amd intel farketmeksizin bozulan mı dersin. Acer konusunda da incelediğim de gerçekten soğutma rtx laptoplarla asla uyumlu gelmedi ısılar da kendini belli ediyor zaten. Evet benim de bütçem çok kısıtlı ama sorunlu ürüne sorunlu demeyelim mi paramız yok diye? Konu zaten eski ve güncel değil bunu da kabul ediyorum ama şu konuda bahsedilen çoğunluk bilgi doğru ha 60 bine laptop yok cümlesine katılmıyorum o ayrı bir konu muhtemelen arkadaşın kastı bunu alın ne çok ısınır ne kronik sorun gördüm ne de sizi üzer babında bir ürün ama yine bulunurdu sanki :D
Konu, kendisi tarafından güncellemeye üşenen kendi konusuna tahammül edemeyen biri tarafından açılmamış ve önermediği modelleri kullanmış tecrübe etmiş veya teknik servisde çalışan biri tarafından açılsa haklısınız deyip geçerdim. Ama konu aşırı bayat ve gereksiz hocam bahsettiğiniz modeller yok zaten otomatik LOQ öneriyor sanar konunun başını okuyan. Ayrıca beklerseniz laptop alamadan kalırsınız.

Hocam bahsedilen sorunlar var neden tepki verdiğinizi anlamadım, benim de bütçem sınırlı ne loq alabildim ne victus ne de acer bekliyorum ki düzgün bir model gelsin önüme :D gelir mi? Bilemem ama hall sensör sorunundan reddit dökülüyor loq anakart yanması zaten felaket garantiden anakart değiştirip yine yanan mı dersin amd intel farketmeksizin bozulan mı dersin. Acer konusunda da incelediğim de gerçekten soğutma rtx laptoplarla asla uyumlu gelmedi ısılar da kendini belli ediyor zaten. Evet benim de bütçem çok kısıtlı ama sorunlu ürüne sorunlu demeyelim mi paramız yok diye? Konu zaten eski ve güncel değil bunu da kabul ediyorum ama şu konuda bahsedilen çoğunluk bilgi doğru ha 60 bine laptop yok cümlesine katılmıyorum o ayrı bir konu muhtemelen arkadaşın kastı bunu alın ne çok ısınır ne kronik sorun gördüm ne de sizi üzer babında bir ürün ama yine bulunurdu sanki :D
Nitro ısınıyor çünkü Intel, AMD olanlarda sorun yok mesela öyle ciddi ısınma sorunları ama Intel soğudukça güç çekiyor ısınana kadar da çekmeye devam ediyor bundan dolayı ısınıyor 90 lara limit koyun o kadar ısınmaz 120 leri görüyor çünkü

Konu, kendisi tarafından güncellemeye üşenen kendi konusuna tahammül edemeyen biri tarafından açılmamış ve önermediği modelleri kullanmış tecrübe etmiş veya teknik servisde çalışan biri tarafından açılsa haklısınız deyip geçerdim. Ama konu aşırı bayat ve gereksiz hocam bahsettiğiniz modeller yok zaten otomatik LOQ öneriyor sanar konunun başını okuyan. Ayrıca beklerseniz laptop alamadan kalırsınız.
hacı bana laf sokmaktan bir şeyler yapsan ya?

Konu güncel değil evet ama Casper bütün modeller derseeniz ve günümüzde güncel olan ve güncellenen popüler modellere allmayın listesine eklerseniz o konu aktiflikten düşmez asla tarihine de bakmayan güncel sanar bu çok normal. Sorumluluk konu sahibine ait.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hacı bana laf sokmaktan bir şeyler yapsan ya?
Terapi eğitimi istememiş miydiniz ?

@Hewlett-Packard onu engellemenizi tavsiye ederim ben engelledim boş boş konuşur sadece dev gibi konu yaptım kullanıcı incelemelerinde 1. Sıradayım adam hala car car laf yapıyor.
Dinsizin hakkından imansız gelirmiş. Buradaki kişi de Vada. Gerçi kendisi yenilen pehlivan güreşe doymaz usulü konuda çıldırmaya devam ediyor konu sahibi de tüm sorumluluklara doge atmış anladığım.

HP:
AMD model Omen'lar
MSI:
Sword
Vector
Crosshair
Raider
Acer:
Nitro 5
Nitro 16
Piyasada şimdilik yok ama Predator Helios
Predator Helios Neo (Bu Nitro 16'ya daha yakın bu arada)
Dell:
Alienware belki ama piyasada yok ve fiyatları uçuk
Asus:
ROG Strix serisi
Erazer:
Clevo olmayan modeller
Gigabyte:
Aorus serisi
Lenovo:
IdeaPad G3
LOQ
Legion
GameGaraj:
Slayer 4 ve R9T serisi

HP Victus 16 2024 modelleri hakkında şöyle bir durum var, birkaç kişi bunlarda sorun olduğunu falan yazmış da ben hiç kimsede görmedim + ben zaten R1056NT kullanıyorum ve şuana kadar donanımsal veya yazılımsal bir sorunla karşılaşmadım. Kolpa olduğunu düşünüyorum.
Hocam LOQ 4060 veya 4070 li model almayı düşünüyorum ama çok fazla önermeyen var siz önermişsiniz, almalımıyım sizce? Battery drain ve anakart yanması ihtimali çok düşündürüyor.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Senr
konuyu okunmadan 16 sayfa boyunca casper tartışıldığını sanan ben miyim
Hala kendini savunuyor, 15. sayfaya bakarsan orada geldim bunu da ben mi söyleyeceğim ? Ayrıca kendini benim üzerimden savunacağına git şu konunu düzelt.

Son düzenleme:
Hocam LOQ 4060 veya 4070 li model almayı düşünüyorum ama çok fazla önermeyen var siz önermişsiniz, almalımıyım sizce? Battery drain ve anakart yanması ihtimali çok düşündürüyor.
alınmaz

Hala kendini savunuyor, sen önceki sayfalara bakarsan benim mesajlarımı görürsün kendi konundan bir habersin yaw bunu da ben mi söyleyeceğim ? Ayrıca kendini benim üzerimden savunacağına git şu konunu düzelt.
şu adam sen misin techolaydaki btw?
1756043830693.webp

Geri