Alınmayacak Gaming Laptoplar

Şu yorumu 16 sayfa önce görmeliydim. Aklı başında olan gelmiyor konuya herkes trollük peşinde.
o konu başına her şey fiyatına göredir yazmayan beynime sokayım ya harbi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yiyorsa ekle konuna hadi. :D
hacı bunun yiyorsası mı var konu ölü zaten millet victus halle sensör kavgası yapıyor

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Senr
Beni vada etiketliyor, insanlara o kusurlu olabilecek ürün öneriyor üstüne de laf soktuğunu sanıyor.

Beni lütfen daha fazla etiketlemeyin. Şahsın yanlış bilgisini ben zorla düzeltemem.

Biri mağdur kalıp ürünü bana sen önermiştin diyince de sorumluluk almayacak zaten.

Techolay YouTube kanalına çıktım, arızayı anlattım gösterdim. Yorumlarda Omen serilerinde bile yaşayanlar olduğunu gördük. Gerisini artık size bırakıyorum.

Artık sorunlu olabilecek ürünü önerirken ne kadar vicdanlı olursunuz size kalmış bir şey.

İyi forumlar.

Onu rezil ettim konuda tanıyorum o elemanı Cihaz tv nin hala para yanlısı olduğunu anlamadı ve de telegram gruplarında sorun yaşadığını söyleyenleri sövüp gönderen bir kitlesi var dm den bu konu hakkında ulaşanlar oldu bana.

@Hewlett-Packard onu engellemenizi tavsiye ederim ben engelledim boş boş konuşur sadece dev gibi konu yaptım kullanıcı incelemelerinde 1. Sıradayım adam hala car car laf yapıyor.

Hocam bütün laptopları yazmışsın listeye alacak laptop kalmadı ne alalaım tam olarak ?
listede eksik laptoplar var diye sövüyorlar hocam görmedin mi :D
Bir şey almayın mümkünse.

Onu rezil ettim konuda tanıyorum o elemanı Cihaz tv nin hala para yanlısı olduğunu anlamadı ve de telegram gruplarında sorun yaşadığını söyleyenleri sövüp gönderen bir kitlesi var dm den bu konu hakkında ulaşanlar oldu bana.
hocam zaten vadanın kendisi gruptan atılmış burada anlattı zaten

Bu adam 2023te ve victus 15de kaldi ignorelayin.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Senr
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,596
Üyeler
183,142
Son üye
Yolcu12
Geri