Alınmayacak Gaming Laptoplar

tüm forumları toplasan 16k mesajlı bir troll vay be 👏 👏
hacı mesela G870>ROG SCAR dediğinden adamla dalga geçiyorum, sen gidiyorsun adama destek çıkıyorsun.
hiçbir sponsorum yok, ben niye burada boş boş trollük yapayım? o youtuberların influencerların işi
Adama niye destek çıkıyorum yanlışa yanlış demekte suç olmuş. Sana sponsorlu diyen mi var ? Açtığın konu saçma sapan çöpe atsan alınmayacak bir konu.

Adama niye destek çıkıyorum yanlışa yanlış demekte suç olmuş. Sana sponsorlu diyen mi var ? Açtığın konu saçma sapan çöpe atsan alınmayacak bir konu.
konu güncelliğini yitirdiyse benim suçum ne? adamların sorunlu model üreteceğini ben nereden tahmin edeyim?

konu güncelliğini yitirdiyse benim suçum ne? adamların sorunlu model üreteceğini ben nereden tahmin edeyim?
O yüzden işte bu konular adeta çöp kavga ettirmekten başka bir şeye yaramayan bir maşa. Nerede uygun fiyatlı model var konuna eklemişsin. Tabii ülkemizde uygun diye bir şey kalmadı ama durum bu. Senin yazdığın konu o kadar kötü ve clickbait ki yeni üye elemanları da çekersin konuna bu konuda da başarılısın zaten bunu eleştiriyorum. Kavgaya meyilli bir konu bu, bunu ne zaman fark edeceksin ve insanları mesaj sayısına göre yargılamanda ayrı komik. Başka forumda bunun örneği yok zaten. Güncelliğini yitirmez senin konun içinde halen aynı şekilde güncellenip satılan kasalar modeller var. Bu modellerin de kasaları da başka markalar üretiyor boşu boşuna milleti germe konusu açmışsın.

İlk mesaji guncellesene r9tlerdeki cacikliklar yok baya eksikler var yazayim olmazsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O yüzden işte bu konular adeta çöp kavga ettirmekten başka bir şeye yaramayan bir maşa. Nerede uygun fiyatlı model var konuna eklemişsin. Tabii ülkemizde uygun diye bir şey kalmadı ama durum bu. Senin yazdığın konu o kadar kötü ve clickbait ki yeni üye elemanları da çekersin konuna bu konuda da başarılısın zaten bunu eleştiriyorum. Kavgaya meyilli bir konu bu, bunu ne zaman fark edeceksin ve insanları mesaj sayısına göre yargılamanda ayrı komik. Başka forumda bunun örneği yok zaten. Güncelliğini yitirmez senin konun içinde halen aynı şekilde güncellenip satılan kasalar modeller var. Bu modellerin de kasaları da başka markalar üretiyor boşu boşuna milleti germe konusu açmışsın.
Techolayda iki kişi tartisinca yasak koyup konuyu kitliyorlar yersen bu forum sallamiyor takilin diyor mis gibi oh imla hatasi da yapiyorum noktalama da kullanmiyorum 10 numara forum

İlk mesaji guncellesene r9tlerdeki cacikliklar yok baya eksikler var yazayim olmazsa

Techolayda iki kişi tartisinca yasak koyup konuyu kitliyorlar yersen bu forum sallamiyor takilin diyor mis gibi oh imla hatasi da yapiyorum noktalama da kullanmiyorum 10 numara forum
Nickin zaten tam troll ama mesajına katılıyorum. Bu forumun serbestliğini veren başka forum bulamazsınız.

bu haliyle zaten alacak ne kaldı diyorlardı şimdi loq victus gamegaraj falan ne varsa onları ekleyince o zaman biz bir şey almayalım diyecekler
laptop öner diyenlere zaten piyasada yok diyorum boşver hacı

• Hahaha
Reaksiyonlar: Senr
Casper'ı unutmayalım

• Hahaha
Üşengeç olduğun belliydi. :kekw:
Konu tam Casper'ı seven varsa paylaşmalık konu. Ben sakin bir Casper fanıyım yalan yok, lakin sert bir fan bulsam şurayı yıkar herhalde. Casper fanları daha nötr oluyor, Asus ve Lenovo fanları kadar cringe olanları görmedim daha.

bu haliyle zaten alacak ne kaldı diyorlardı şimdi loq victus gamegaraj falan ne varsa onları ekleyince o zaman biz bir şey almayalım diyecekler
Linci ensende hissetmişsin resmen. Ahahaha o markaları satın alanlar yıkar burayı.

Casper'ı unutmayalım
Casper'ı unutalım.

Kendi de kabul etmiş konu fiyasko salmış ne haliniz varsa görün modunda. Sanki Türkiyede para çok kolay kazanılıyor da Casper almayın onu almayın bunu almayın. Seni mi alacağız laptop olarak diye sorarlar adama ? Logoya bakıyorum HP logosu var. Nereden ciddiye alayım desen alamıyorsun. Ülkede elektronik cihazlar bu kadar pahalı olmasa zaten şu konulara gerek bile yok, ben mesela bu eleştiri konularından sırf Casper aldım (fiyatında etkisi var). Daha çok almayın diyerek aslında reklam yapar hale geldiler. Her şeyi geçtim parası olan var olmayan var ? Adam bu konuya gelip bu listede olmayan ürünü alsa LOQ gibi mesela ve anakartı yanınca videosunu yapsa bu konuyu gösterse iyi gülerdik.

Son düzenleme:
Alinmaz aldigin 5060 degil. Yuzde 10a yakin performans kaybın var. Usmanim da o yüzden timespyini atmamış. Akilli adam bakti deputy 4070in foyasi cikti ortaya ne gerek var timespya diyor. Fg4x videosu ceker durur 1yil boyunca
tıme spy yapar atarım ben bakarız %10 mu kaç diye ama dediğim o değil,
her şey fiyattır verdiğin paranın karşılığı şuan mesela bu cihaz 52bin tl ve bu fiyata alınmaz tabi ki. 14650hxli 57ye gg slayer var

• Muhteşem
tıme spy yapar atarım ben bakarız %10 mu kaç diye ama dediğim o değil,
her şey fiyattır verdiğin paranın karşılığı şuan mesela bu cihaz 52bin tl ve bu fiyata alınmaz tabi ki. 14650hxli 57ye gg slayer var
Şu yorumu 16 sayfa önce görmeliydim. Aklı başında olan gelmiyor konuya herkes trollük peşinde.

Yiyorsa ekle konuna hadi. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,400
Üyeler
183,111
Son üye
kereviz
Geri