82.000 TL 5070Ti Sistem Toplama (SON)

HOKFMK

80+
Reaksiyon skoru
27
Beyler merhaba,

Bu herhalde son, aralıksız 6 saattir pc başındayım. Alttaki listeyi yaptım, yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

Toplam: 82.000 TL

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Beyler merhaba,

Bu herhalde son, aralıksız 6 saattir pc başındayım. Alttaki listeyi yaptım, yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

Anakrt olmamış bence

Beyler merhaba,

bütçe konusunda sorununuz yoksa gayet güzel bi sistem fakat yerinizde olsam bu kadar para vermektense daha fp ürünlere yönelirdim diye düşünüyorum
ayrıca https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...l30-pvv532g600c30k-ddr5-fiyati,690675232.html
attığım ramlerin değerleri sizinkinden daha iyi hemde hynix a die çip kullanıyor

Beyler merhaba,

Anakart, ram, power ve işlemci soğutucusu olmamış.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçe konusunda sorununuz yoksa gayet güzel bi sistem fakat yerinizde olsam bu kadar para vermektense daha fp ürünlere yönelirdim diye düşünüyorum
ayrıca https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...l30-pvv532g600c30k-ddr5-fiyati,690675232.html
attığım ramlerin değerleri sizinkinden daha iyi hemde hynix a die çip kullanıyor
Kesinlikle hayır. Patriot viper kronik sorunlu kötü bir ram.

hayır değil yaklaşık 3 bilgisayarımda patriot viper venom 6000mhz 32gb cl30 ramler kullanıp overclock yaptım.
aktif olarakta kullanıyorum.

Yakın zamanda pc toplayacakken bende aynı anakartı düşünmüştüm ancak PCIe 5.0 ve gen 5 m2 ssd desteği yok.

Attığım anakart daha ucuz ve daha iyi. Ayrıca sizin anakart sadece belli kasalarlar uyumlu. Attığım ram daha şık ve daha iyi aynı fiyatta. Power net daha iyi. Kyber modüler bile değil ve düşük tier benim artığımdan. İşlemci soğutucusu fiyatını hak etmiyor. Freezer 36 daha iyi daha şık ve daha ucuz.

Beyler merhaba,

Anakart ve soğutucu olmamış diğerleri iyi duruyor

Ayrıca anakart ve kasa uyumlu değil sanırım. Project zero gibi bağlantıları arkada olan anakartlara özel uyumlulukta kasalar oluyor. Kasanın sitesinde bahsetmemişler.

Vatan’da seçili ürünlerde %15 indirim başlamış bir de orayı kontrol etmeni tavsiye ederim çok bir şey yok dediler ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,820
Üyeler
183,018
Son üye
Uğur alp
Geri