Öneri ALAKASIZ BİR ÜNÜVERSİTE GELDİ

Reaksiyon skoru
46
EŞİT AĞIRLIK 810 BİNDEYDİM BİRİNCİ SIRAYA ATA İŞLETME 2YE ATA İKTİSAT YAZDIM BUNLARIN GELECEĞİNİ BEKLİYORDUM FAKAT BABAMIN SÖZÜYLE 3 E VE 4E ERZURUM TEKNİK İSLETME VE İKTİSAT YAZDIM VE SON TERCİHİM OLAN ERZ İKTİSAT GELDİ GEÇEN YILLARA BAKTIĞIMIZDA BENİM NET BİR ŞEKİLDE ATA İKTİSADA GİTMEM LAZIMDI BU NASIL OLDU ACABA AÇIKLAYACAK BİRİ VARMI TEKRAR TERCİH YAPABİLİYORMUYUM NEDEN İLK3 TERCİHİM DEĞİLDE SONUNCU GELDİ ÇÜNKÜ ERZ İŞLETME BİLE 1MİLYONLA ALIRKEN NASAIL 1.2MİLYONLA ALAN İKTİSAD GELDİ ANLAMADIM YARDIMCI OLACAK BİRİ VARSA SEVİNİRİM

EŞİT AĞIRLIK 810 BİNDEYDİM BİRİNCİ SIRAYA ATA İŞLETME 2YE ATA İKTİSAT YAZDIM BUNLARIN GELECEĞİNİ BEKLİYORDUM FAKAT BABAMIN SÖZÜYLE 3 E VE 4E ERZURUM TEKNİK İSLETME VE İKTİSAT YAZDIM VE SON TERCİHİM OLAN ERZ İKTİSAT GELDİ GEÇEN YILLARA BAKTIĞIMIZDA BENİM NET BİR ŞEKİLDE ATA İKTİSADA GİTMEM LAZIMDI BU NASIL OLDU ACABA AÇIKLAYACAK BİRİ VARMI TEKRAR TERCİH YAPABİLİYORMUYUM NEDEN İLK3 TERCİHİM DEĞİLDE SONUNCU GELDİ ÇÜNKÜ ERZ İŞLETME BİLE 1MİLYONLA ALIRKEN NASAIL 1.2MİLYONLA ALAN İKTİSAD GELDİ ANLAMADIM YARDIMCI OLACAK BİRİ VARSA SEVİNİRİM
bakıyorlar boşluk var aha bu enayi yazmış alalım hemen diyorlar bende arkadaş aklıyla yaptım o hatayı allahın dağına gittim bıraktım sonra

Bana da öyle oldu 6. Tercihine sıralamam rahat yetiyordu 11. Sıra geldi ben 148k yaptım gelen yer 180k

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
daha şimdi evde aynısı yaşandı kardeşim 500 den 850 kapatmış bölüme atanamadı

Arkadaşlar hiç bakmadınız mı tercih kılavuzuna?
Kontenjanlar ınanılmaz düştü ve iktisat işletme gibi popüler bölümler kontenjan aynı kalsa bile yükseliyor her sene.Benim de ikizim ea 228k yaptı 368kdan kapatan bölüme yerleşti
Benim de diş hekimliğine puanım tutuyordu -30 -20 kontenjan girilince giremedim

Arkadaşlar hiç bakmadınız mı tercih kılavuzuna?
Kontenjanlar ınanılmaz düştü ve iktisat işletme gibi popüler bölümler kontenjan aynı kalsa bile yükseliyor her sene.Benim de ikizim ea 228k yaptı 368kdan kapatan bölüme yerleşti
Benim de diş hekimliğine puanım tutuyordu -30 -20 kontenjan girilince giremedim
Yav usta ben geçen seneki alımlara baktım dedim haydi haydi girerim giremedim o yüzden sormak istedim

Sıralamalarınız geçen seneye göre yetiyordu arkadaşlar. Yetiyordu gelmedi demenin bir açıklaması yok. Her sene istediğiniz bölüme talep sayısı değişir. Gelmediğine göre daha iyi sıralamaya sahip insanlar da sizin istediğiniz yerleri yazmış ve oraya yerleştirilmişler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,258
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.
Geri