cloud 3 alıp eq ayarı yaparsan fıstık gibi olur inanılmaz bir kulaklıkDostlar selamlar 5k'ya günlük kullanım için ve oyunlar için kulaklık arıyorum HyperX Cloud III ile Steelseries Nova serisi haricinde önerileriniz varsa F/P olan kulaklık varsa yazarsanız çok sevinirim.
parolapara ile alırsan 800tl ustu 400tl geri veriyorcloud 3 alıp eq ayarı yaparsan fıstık gibi olur inanılmaz bir kulaklık
Yaptım kullandım uzun bir süre lakin tatmin etmedi yetersiz bir kulaklık.cloud 3 alıp eq ayarı yaparsan fıstık gibi olur inanılmaz bir kulaklık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
parolapara ile alırsan 800tl ustu 400tl geri veriyor
HS80 alınır mı alınmaz mı pek bilmiyorum kronik kafa bandı kırılıyormuş diyorlar.g435, g535, hs80
ekim 2022'den beri kullanıyorum kulak padleri hariç ilk günkü gibi.Yaptım kullandım uzun bir süre lakin tatmin etmedi yetersiz bir kulaklık.
HS80 alınır mı alınmaz mı pek bilmiyorum kronik kafa bandı kırılıyormuş diyorlar.
Wireless modeli hocam bu arkadaş düz HS80 önermiş aynı mı bilmiyorum.ekim 2022'den beri kullanıyorum kulak padleri hariç ilk günkü gibi.
Alıntıyı görüntüle
yukarda önerdiğim wireless modeliydi, sadece belirtmeyi atlamışım.Wireless modeli hocam bu arkadaş düz HS80 önermiş aynı mı bilmiyorum.
neyi yetersiz ki hocamYaptım kullandım uzun bir süre lakin tatmin etmedi yetersiz bir kulaklık.
HS80 alınır mı alınmaz mı pek bilmiyorum kronik kafa bandı kırılıyormuş diyorlar.
Ben kullanıyorum eq ayarı falan yapmadım default şekilde memnunum şarjıda iyi gidiyorHS80 alınır mı peki?
Pek önerilmiyordu en son iyi olmadığı söyleniyordu hocam.
Driver olarak ve ses kalitesi olarak bir Cloud II değil hocamneyi yetersiz ki hocam
Mikrofon ve ses kalitesi nasıl hocam? padler kulakları sıkıyormu?Ben kullanıyorum eq ayarı falan yapmadım default şekilde memnunum şarjıda iyi gidiyor
Driver olarak ve ses kalitesi olarak bir Cloud II değil hocam
Mikrofon ve ses kalitesi nasıl hocam? padler kulakları sıkıyormu?