Zorbey1998
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 187
Kanka firma anlaşması ile aldık belirli bir miktar toptancıdan mal aldığımız için hediye çeki verdiler anlaşmalılarmış mediamarktla.10 k hediye çekini nasıl aldın
benzer bütçede ben de konu açtım şu iki monitörü önerdiler hocam ben de size ileteyim ama çok bilgim yok karar veremedim ben de
hocam ben 24 inç bakıyordum ve aldım da. Maalesef mediamarkt'ta seçenek sayısı o kadar da fazla değil.benzer bütçede ben de konu açtım şu iki monitörü önerdiler hocam ben de size ileteyim ama çok bilgim yok karar veremedim ben de
AOC Q27G4XF 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot HDR10 QHD Fast IPS Gaming Monitör
Q27G4XF - AOC Q27G4XF 27'' 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot HDR10 QHD Fast IPS Gaming Monitörpckolik.com.tr
kullanma şansınız oldu mu peki memnun musunuz şu ana kadar?hocam ben 24 inç bakıyordum ve aldım da. Maalesef mediamarkt'ta seçenek sayısı o kadar da fazla değil. Alıntıyı görüntüle
kanka daha yeni sipariş verdimkullanma şansınız oldu mu peki memnun musunuz şu ana kadar?
tamam hayırlı olsun o zamankanka daha yeni sipariş verdim
eğer o zamana unutmazsam ve konuya dönecek olursan hocam bi kaç gün içinde gelince izlenimlerimi aktarırım ama dediğim gibi yeni kullanmış olacağım.tamam hayırlı olsun o zaman
Bu monitörü alabilirsin hocam.hocam ben 24 inç bakıyordum ve aldım da. Maalesef mediamarkt'ta seçenek sayısı o kadar da fazla değil. Alıntıyı görüntüle
aldım zaten hocamBu monitörü alabilirsin hocam.