Meslekten anadoluya geçme yardıma ihtiyacım var

Ben mesleki lise mezunuyum çoğu iş yeri iş bile öğretmek istemiyor.staj zamanlarımı iyi hatırlıyorum 3 kişi gitmiştik aynı iş yerine hamallık yaptık.( akü panel taşıma işlerini yapıyorduk )
iş yerine güneş paneli ve akü ile ilgili bir tedarikciydi hemde teknik servisi vardı.

Staj yeri bulamadığımız için gitmek zorunda kaldık.Elimizde gene 0.İş yerini hoca bulmuştu.
Bende diyorum keşke meslek lisesinde elektrik vb. Gibi bişeyler öğrenip iş sahibi olsaydım diye..

Yani kafaya koymuş gibisin ama bi düşün ailene danış pişman olma
babam izinlemiyor zehir biriyim kitap okumayı seven ama ders çalışmayı sevmeyen bi insanım anadoluya geçersem bence hem sorumluluk hem yetişme cabasıyla çok ilerleyebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçilebildiğine eminmisin
evet

Ben mesleki lise mezunuyum çoğu iş yeri iş bile öğretmek istemiyor.staj zamanlarımı iyi hatırlıyorum 3 kişi gitmiştik aynı iş yerine hamallık yaptık.( akü panel taşıma işlerini yapıyorduk )
iş yerine güneş paneli ve akü ile ilgili bir tedarikciydi hemde teknik servisi vardı.

Staj yeri bulamadığımız için gitmek zorunda kaldık.Elimizde gene 0.İş yerini hoca bulmuştu.
Meslekte bırakmak gibi şans varmı örneğin 40 gün tamamladıktan sonra daha staj a vesahire gitmesem geçiyormuyum kalıyormuyum ?

Yani kafaya koymuş gibisin ama bi düşün ailene danış pişman olma
dövmeyi kabullendirdiğim için babam izin vermiyor dövmeyi yaptıgım gibi okulda değiştirip onuda kabullendircem.
Nakil onaylandıktan sonra okula babamla gitmek zorundamıyım evrak ıvır zıvır için yoksa tüm evraklar ben gitsem olurmu

Meslekte kalıp mesleği öğrenmek avantaj sağlar.Sırf ortam için o hatayı yaptım maalesef sen yapma😂
Aynen usta şuan ben meslek lisesi mezunu olmadığım için KPSS puanımın hiçbir yararı yok Aklın varsa bitir al sertifikanı sorma bir sene mezuna bırak hazırlan

babam izinlemiyor zehir biriyim kitap okumayı seven ama ders çalışmayı sevmeyen bi insanım anadoluya geçersem bence hem sorumluluk hem yetişme cabasıyla çok ilerleyebilirim

evet

Meslekte bırakmak gibi şans varmı örneğin 40 gün tamamladıktan sonra daha staj a vesahire gitmesem geçiyormuyum kalıyormuyum ?
Onu bilmiyorum 40 gün diye bende öyle bişi duymuştum ama tam doğrulayamadım gitmek zorunda kalmıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,504
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri