Öneri Telefonumun ekranı bozuldu değiştirmek yerine yeni telefon arıyoruz bütçe max 9k

WOYAC

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
188
Bütçe
9000
konu direk başlıktaki gibi telefonumun ekranı bozuldu ekran değişmesi gerekiyor ve 2-3k fiyat teklif ettiler bizde ekranı değiştirmek yerine telefonum zaten eski olduğu için ve ekran değişimi için yüksek fiyat istediklerinden yeni cihaz arayışındayız maksimum 9k bütçem var daha üstüne çıkamam 9k bütçeye en iyi telefon hangisidir

benim aklımda tecno spark 30 kl6 veya xiaomi redmi 14c var başka aklıma bir şey gelmedi daha iyi önerileriniz varsa açığım

son olarak kamerası iyi olsun oyun performansıda çok kötü olmasın (tabi bu isteklerim 9k bütçedeki bir telefonda bulabilirmiyim bilmiyorum ama yinede yazmak istedim lütfen fazla zorbalamayın :D)

(not: sıfır veya yenilenmiş farketmez 9k bütçeye en iyisi ne varsa o olsun)

konu direk başlıktaki gibi telefonumun ekranı bozuldu ekran değişmesi gerekiyor ve 2-3k fiyat teklif ettiler bizde ekranı değiştirmek yerine telefonum zaten eski olduğu için ve ekran değişimi için yüksek fiyat istediklerinden yeni cihaz arayışındayız maksimum 9k bütçem var daha üstüne çıkamam 9k bütçeye en iyi telefon hangisidir

benim aklımda tecno spark 30 kl6 veya xiaomi redmi 14c var başka aklıma bir şey gelmedi daha iyi önerileriniz varsa açığım

son olarak kamerası iyi olsun oyun performansıda çok kötü olmasın (tabi bu isteklerim 9k bütçedeki bir telefonda bulabilirmiyim bilmiyorum ama yinede yazmak istedim lütfen fazla zorbalamayın :D)

redmi note 13 veya samsung note 10 s10 fln bakilabilir

redmi note 13 veya samsung note 10 s10 fln bakilabilir
vallaha hocam dediğin telefonlar güzelde internetten ufak bir araştırmayla en az 10-11k fiyatlara çıkıyor beni yanlış anlama fakat 9k bütçenin üzerine 1 kuruş bile çıkamam malesef

Hocam ikinci el tercih edecekseniz poco f5 düşürmeye çalışın. Veya ikinci el redmi note 12pro veya note 13 pro (5g öncelikli) alabilirsiniz

Technospark al ama ekran olarak Xiaomi iyi düşün araştır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,397
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri