Lenovo LOQ 15IRX9 laptopun anakartı yandı

Aynısı farklı model ve markalarada yapılıyor aynı kişiler tarafından onlara susarsın tabi gücü yeten yettiğine geçiriyor. Adam konuda Lenovo utanıyor mu ? Sorusunun cevabını sayende almış oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen sorun yaşamayınca o model sorunsuz olmuyor. :)
Önceki bir mesajımda da belirttiğim gibi ben ve çevremdeki arkadaşlarım (4 kişi) AMD işlemcili LOQ kullanıyoruz ve bir sorun yaşamadık. Forumlarda da AMD işlemci ile sorun yaşayan kişiler yok denecek kadar az.

Aynısı farklı model ve markalarada yapılıyor aynı kişiler tarafından onlara susarsın tabi gücü yeten yettiğine geçiriyor. Adam konuda Lenovo utanıyor mu ? Sorusunun cevabını sayende almış oldu.

Aynen Lenovo aklama çalışması. Anakart yanma sorunu değil hatası oldu. :kekw:
Hakaret etmeyeceğim. Sorun yerine hata yazmışım burdan bile kendine bir ekmek çıkarmaya çalışıyorsun. İyi günler sana.

Hakaret etmeyeceğim. Sorun yerine hata yazmışım burdan bile kendine bir ekmek çıkarmaya çalışıyorsun. İyi günler sana.
Sinirle kalkan aynı şekilde geri oturur haberin olsun. Ekmek çıkaran sensin anakart yanma konuları ne zamandan beridir bu kadar yaygın hem de Lenovo LOQ serisinde de normalleştirmeye çalışıyorsun ? Ben yaşasam asıl LOQ alıp size hakaret etmemek için zor tutardım kendimi 4 arkadaş kullanıyoruz diyor.

LOQ kullandınız mı acaba merak ediyorum?
LOQ kullanmıyoruz o zaman anakart yanan tüm modelleri önerelim. Sorunda adaptörmüş, anakart yanarsa cihazın sahibi kendisine veya 4 adet arkadaşına gönderebilir. Bu arkadaş Lenovo servisi belli ki.

Son düzenleme:
Merhaba, dün akşam FC24 oynarken bir anda cihazım kapandı ve bir daha açılmadı. Daha 2-3 gün önce Recep Baltaş'ın videosunu gördükten sonra benim de başıma gelmesi biraz garip oldu. Çok yüksek bir ihtimalle anakartım yandı. Cihazım LOQ 15IRX9 13650HX 24 GB RTX4060 modeli. Ek olarak RGB klavyesi bulunuyordu. Yakın zamanda bu sorunu yaşayanlar servis süreci hakkında bilgi verebilir mi? Şu an staj dönemindeyim ve elimde laptop olmadan staja gidiyorum. Acilen cihazın tamir olması gerekiyor, ne yapabilirim? Umarım Lenovo utanıyordur çıkardığı cihazdan.
Hocam geçmiş olsun,
Cihazımız birebir aynı ilk olarak. Benim de yine EA games oyunu oynarken birden ekran gitti ve ne şarj aldı ne bi tepki verdi. Cihazı servise gönderdim onarıp gönderdiler anakartı değişmeden. Soruyorum hani ne işlem yapıldı öğrenmek istiyorum falan 1-2 aydır cevap veremediler. İmkan varsa iade iste uzak dur. Ben hiç memnun değilim ve inşallah bir daha yanar da iade ederim diye düşünüyorum. 😂

• Hahaha
Reaksiyonlar: Senr
Hocam geçmiş olsun,
Cihazımız birebir aynı ilk olarak. Benim de yine EA games oyunu oynarken birden ekran gitti ve ne şarj aldı ne bi tepki verdi. Cihazı servise gönderdim onarıp gönderdiler anakartı değişmeden. Soruyorum hani ne işlem yapıldı öğrenmek istiyorum falan 1-2 aydır cevap veremediler. İmkan varsa iade iste uzak dur. Ben hiç memnun değilim ve inşallah bir daha yanar da iade ederim diye düşünüyorum. 😂
Ya bu sorun Casperda olsa anlarım ama şu an sanki hayal görüyormuşum gibi geliyor. Global marka değil mi bu abi ? Marka deyip LOQ alamayacak mı insanlar ? Uygun fiyata kalite hayal olmuş anladığım.

Ya bu sorun Casperda olsa anlarım ama şu an sanki hayal görüyormuşum gibi geliyor. Global marka değil mi bu abi ? Marka deyip LOQ alamayacak mı insanlar ? Uygun fiyata kalite hayal olmuş anladığım.
Kesinlikle öyle.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Senr
LOQ kullandınız mı acaba merak ediyorum?
Al bak LOQ kullanan önermiyor sen de bana hakaret etmeye çabalıyorsun al sana hakaret reis.
Ekran görüntüsü 2025-08-26 135937.webp

Hocam geçmiş olsun,
Durumun bu kadar vahim olduğunu tahmin etmemiştim :ROFLMAO:. Ben de bugün ulaştırdım cihazı yarın dönüş sağlayacaklarını söylediler. Ben de 9 senelik Asus laptopumu çıkardım onu kullanıyorum en azından yarı yolda bırakmadı şimdiye kadar :).

Adaptör 170W ve yetersiz servis adaptör göndermiyor. Senin dediğine göre Lenovo LOQ almamalıyız o zaman.
Bana direkt olarak 230w adaptör ile gelmişti. 170w olunca battery drain oluyor.

Aynen Lenovo aklama çalışması. Anakart yanma sorunu değil hatası oldu. :kekw:
Bildiğim kadarı ile amd versiyonlarında da aynı sorun yaşanıyor sadece İntelde sorun 5 ise Amd'de 2 veya 3'tür

Son düzenleme:
Geri