Tam size uyuyor. İşlemcisi Snapdragon 8S Gen 3 gücünde, ekranı çok iyi ve 7 yıl güvenlik güncellemesi garantisi var.En fazla 15.000 tl ye tablet bakıyorum. İşlemcisi uzun ömürlü ekranı iyi , beni en az 3 5 sene götürecek bir tablet bakıyorum. Çok ağır oyunlar oynamam ancak işlemci performansı önemli.
Hocam Apple cihazlara pek iyi bakmıyorum. Hali hazırda android cihaz kullanıyorum ve 6gb ram in uzun vadede kurtarmayacağını düşünüyorum.![]()
Apple iPad A16 Wi-Fi 128GB - Gümüş
Standart Apple iPad A16 Wi-Fi 128GB - Gümüş 15.999,00 TLwww.troyestore.com
Laptop olarak 15.000 tl ye ne var kilaptop duruken neden tablet alıyorsunuzki
6 GB rami bırakın, iOS işletim sisteminde 3 GB ram bile bugün hala kullanılabilir durumda bir deneyim sunuyor. Alacağınız android temelli 8 gb ramli cihazlardan uzun vadede çok daha iyi bir deneyim sunacak cihazlar bunlar, ön yargılarınızı yıkın bence.Hocam Apple cihazlara pek iyi bakmıyorum. Hali hazırda android cihaz kullanıyorum ve 6gb ram in uzun vadede kurtarmayacağını düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Laptop olarak 15.000 tl ye ne var ki
Tabletten çok daha özellikli güçlü laptop bulunur o fiyataHocam Apple cihazlara pek iyi bakmıyorum. Hali hazırda android cihaz kullanıyorum ve 6gb ram in uzun vadede kurtarmayacağını düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Laptop olarak 15.000 tl ye ne var ki
bul o zaman kankaTabletten çok daha özellikli güçlü laptop bulunur o fiyata
Hocam dediğim gibi android cihaz kullandığım için ios e yanaşmıyorum. Ayrıca bu fiyata 60 hz ekran olması açıkçası beni soğutmadı değil. Bazen de APK dosyalar vs. indirme ihtiyacı duyacağımı düşünerekten hiç yanaşmıyorum6 GB rami bırakın, iOS işletim sisteminde 3 GB ram bile bugün hala kullanılabilir durumda bir deneyim sunuyor. Alacağınız android temelli 8 gb ramli cihazlardan uzun vadede çok daha iyi bir deneyim sunacak cihazlar bunlar, ön yargılarınızı yıkın bence.
Lenovo idea tab pro. 144hz ekran ve mediatek dimensity 8300 bu bütçeye daha iyisi yok. 40k ya satılan tab s10 ultrada bile dimensity 9300 var ve performans konusunda neredeyse bir farkları yok.En fazla 15.000 tl ye tablet bakıyorum. İşlemcisi uzun ömürlü ekranı iyi , beni en az 3 5 sene götürecek bir tablet bakıyorum. Çok ağır oyunlar oynamam ancak işlemci performansı önemli.
KatılıyorumLenovo idea tab pro. 144hz ekran ve mediatek dimensity 8300 bu bütçeye daha iyisi yok. 40k ya satılan tab s10 ultrada bile dimensity 9300 var ve performans konusunda neredeyse bir farkları yok.
60 hzde bugün kurtarır da ilerde 60 fps bile vermeyecek tablete apple diye almak gereksiz bence6 GB rami bırakın, iOS işletim sisteminde 3 GB ram bile bugün hala kullanılabilir durumda bir deneyim sunuyor. Alacağınız android temelli 8 gb ramli cihazlardan uzun vadede çok daha iyi bir deneyim sunacak cihazlar bunlar, ön yargılarınızı yıkın bence.
60Hz kurtarmıyor valla. Ne zaman teknosa mediamarkt a gitsem bana kasıyormuş gibi geliyor. 60hz e 15k verilmez60 hzde bugün kurtarır da ilerde 60 fps bile vermeyecek tablete apple diye almak gereksiz bence
kasıyor zaten60Hz kurtarmıyor valla. Ne zaman teknosa mediamarkt a gitsem bana kasıyormuş gibi geliyor. 60hz e 15k verilmez