Bak sana en basitinden soyle bir yardim da bulunayim
Benim sorum bu idi > sen olsan bu iki klavyeden hangisini alirdin Mchose ace 68 air vs g75 pro
Cevap >
İki klavye arasında seçim yapsam,
Mchose Ace 68 Air'ı tercih ederdim. İşte nedenleri:
Esports‑seviye manyetik Hall‑switch, ultra düşük gecikme
Mchose Ace 68 Air (Hall‑Effect, 65 %)
TRY 3,242.20
mchose.store
Genişletilmiş layout, üç mod bağlantı ve kablosuz özgürlük
Mchose G75 Pro (Tri‑mode, 75 %)
TRY 2,421.39
mchose.store
★★
5.0
Ask about this
ChatGPT chooses products independently. Learn more
- Mchose Ace 68 Air
65 % kompakt tasarım, Hall-effect (manyetik) switch teknolojisiyle süper düşük gecikme ve milimetrik hassasiyet sunuyor.
- Mchose G75 Pro
75 % layout ile ek yön tuşları ve fonksiyon — üç farklı bağlantı modu (BT5.0, 2.4 GHz, USB-C) ile kablosuz kullanım imkanı ve sağlam yastıklı yapı.
| Özellik | Ace 68 Air | G75 Pro |
|---|
| Switch Teknolojisi | Hall-effect manyetik (Kailh Magnetic God, vb.), 0.001–0.005 mm doğruluk, 0.08–0.1 ms gecikme MCHOSE Official+2MCHOSE Official+2 | Geleneksel lubed lineer switch; yumuşak ama manyetik değil Amazon |
| Polling / Scan Rate | 8 kHz polling, 128–256 K scan MCHOSE Official+1 | Belirtilmemiş ama daha geleneksel yapı Amazon |
| Yapı / Ses | Hafif, alüminyum montaj plakası, ses önleyici yapı MCHOSE Official+1 | 5 katmanlı gasket yapısı ile gürültü azaltma, “HiFi Mahjong sound” Amazon |
| Bağlantı Seçenekleri | Kablolu (USB-C) | Üç mod bağlantı: Bluetooth 5.0, 2.4 GHz, USB-C Amazon |
| Yazılım / Özelleştirme | M HUB ile RGB, makrolar, sofistike tetik ayarları, SOCD, RS, DKS, MT, TGL MCHOSE Official+1 | MHB üzerinden RGB ve makro desteği Amazon |
| Layout | 65 % sade ve minimal | 75 % daha tuş: yön, sayısal gibi ek işlevler mevcut fizçity-friendly Amazon |
- Ace 68 Air: Reddit’te bir kullanıcı, “factory-lubed linear hall-effect switches… cherry-profile PBT keycaps” olduğunu ve “pretty thock-y for the price” diye bahsetmiş Reddit.
- G75 Pro: Başka bir kullanıcı deneyiminde yazıyor:
- Rekabetçi oyun performansı odaklı: En düşük gecikme ve en yüksek tetik hassasiyeti, özellikle FPS ve hassas refleks oyunlarında avantaj sağlar — MCHOSE’un blog yazısında da bu klasmanda önerilen model olduğu belirtiliyor MCHOSE Official.
- Teknoloji: Hall-effect switch’lerde öncü: Mekanik sürtünme olmadan, aşınmaz ve yüksek doğrulukta tepki sağlıyor.
- Kompakt ve hafif: Masanızı minimalist ama işlevsel tutan bir yapı sunar.
- G75 Pro daha geleneksel, kablosuz esneklik ve tam işlevsellik isteyen kullanıcılar için ideal, ancak oyun ve performans odağım varsa Ace 68 Air daha uygun.
Sonuç olarak, ben Ace 68 Air’ı seçerdim — özellikle rekabetçi oyun performansı, hassas tetikleme ve geleceğe yönelik Hall-effect teknolojisi kombinasyonundan ötürü. Eğer senin kullanımın da bu doğrultudaysa, Ace 68 Air senin için daha heyecan verici ve teknik olarak güçlü bir tercih olur. Tuttun mu?