berranın ismi abdulmecit gibi bir his geldi lol veya herhangi bir mobada kız ismi görünce travmalarım tetikleniyor %98 oranında erkek oluyorlarAlıntıyı görüntüle
Wild rift oynayacak varsa sıralı kasalım gelen kişilerde böyle işte maçta flörtleşiyorlar.
Berra( Abdülrezzak Binboğa)berranın ismi abdulmecit gibi bir his geldi lol veya herhangi bir mobada kız ismi görünce travmalarım tetikleniyor %98 oranında erkek oluyorlar
ben wild rift oynamıyorum lolüde 1 yıldır falan arada giriyorum ondan öncede eğlencesine oynuyordum rank kasmıyordum ama bi ara girip kasasım var sezon ne zaman yenilenecek veya yenilendişampiyonluk kasıyor musunuz elolar ne?
Zümrüt 3'üm şuanşampiyonluk kasıyor musunuz elolar ne?
yardım için geceleri gelebilirim oynamiyorum bayadır ama adc taşırm sizi hocamAlıntıyı görüntüle
Wild rift oynayacak varsa sıralı kasalım gelen kişilerde böyle işte maçta flörtleşiyorlar.
Gelin hocamyardım için geceleri gelebilirim oynamiyorum bayadır ama adc taşırm sizi hocam
Bir kaç hafta oldu sanırım yenileneliben wild rift oynamıyorum lolüde 1 yıldır falan arada giriyorum ondan öncede eğlencesine oynuyordum rank kasmıyordum ama bi ara girip kasasım var sezon ne zaman yenilenecek veya yenilendi