Sanırsam o kulaklıkta gürültü engelleme yokarkadaşlar merhaba yeni yeni yayın açmaya başladım kulaklığım razer blackshark v2x klavye mouse sesi dahil her sesi alıyor bunu nasıl engelleyebilirim ? nvidia kartım yok broadcast önerisi yapacak arkadaşlar için.
Programlar hakkında bir bilgim yokkulaklıkta olmasına gerek yok hocam programlar var bunun için
gg uygulamasını indir indirince soyle sana ayar atım yadakendin ayar yaparsınarkadaşlar merhaba yeni yeni yayın açmaya başladım kulaklığım razer blackshark v2x klavye mouse sesi dahil her sesi alıyor bunu nasıl engelleyebilirim ? nvidia kartım yok broadcast önerisi yapacak arkadaşlar için.
razer synapse da olabilir baktınızmıarkadaşlar merhaba yeni yeni yayın açmaya başladım kulaklığım razer blackshark v2x klavye mouse sesi dahil her sesi alıyor bunu nasıl engelleyebilirim ? nvidia kartım yok broadcast önerisi yapacak arkadaşlar için.
Steelseries uygulamasını indir
Hg uygulamasını indir indirince soyle sana ayar atım yadakendin ayar yaparsın
razer synapse da olabilir baktınızmı
bende işte çok yüksek alıyor sesi kickte yayın açıyorum burun çekmeyi mouse klavye sesini geçtim yutkunuyorum onun sesini bile alıyor bir de yazmayı unutmuşum corsair void elite'in ses kartıyla kullanıyorum kulaklığı.Hocam aynısı bende var bende ses gelsin diye ağzıma çok yakın konumda duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nvidia broadcast programı var gürüntüyü yapayzeka ile engelleneviliyor
Obs te filtreli kullandığınız mici cable output indirip diğer uygulamalarda çalıştırabiliyorsunuz diye biliyorum. Yt den araştırıp deneyin eğer yapmadıysanız. Steelseries.gg uygulaması tek başına yeterli olması gerekiyor. Ben broadcastten ona geçtim ve güzel çalışıyor.denedim sanki filtre çalışmıyor hiçbir işe yaramadı
yaptım hocam sağolun ben 4 tane mic varmış aşağıya kaydırmadan sadece 1 i gözüküyordu alta kaydırınca farkettim mic4'ten alıyormuş sesi ona ekledim düzeldi şimdiObs te filtreli kullandığınız mici cable output indirip diğer uygulamalarda çalıştırabiliyorsunuz diye biliyorum. Yt den araştırıp deneyin eğer yapmadıysanız. Steelseries.gg uygulaması tek başına yeterli olması gerekiyor. Ben broadcastten ona geçtim ve güzel çalışıyor.