drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,245
Valla bunu alasim geldi bir anda düşünüyorum alsammı napsam diyebeyaz sırıtır siyah kasada mecbur bekliyom bakalım
Valla bunu alasim geldi bir anda düşünüyorum alsammı napsam diyebeyaz sırıtır siyah kasada mecbur bekliyom bakalım
warframe pro stokta değilkiKanka çok bekleme stokta zaten
Kanka stok var diyom alooo şipariş ekranındayım kartı girsem alcambeyaz sırıtır siyah kasada mecbur bekliyom bakalım
Kanka stok var diyom alooo şipariş ekranındayım kartı girsem alcambeyaz sırıtır siyah kasada mecbur bekliyom bakalım
ooo simdi eklenmis ama ayin sonunda da gelmezsin bee 10 gün bekleyemedimiKanka stok var diyom alooo şipariş ekranındayım kartı girsem alcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka stok var diyom alooo şipariş ekranındayım kartı girsem alcam
K k şuan ödeme ekranındayım kargo dahil 5099 tlwarframe pro stokta değilki
Ben almam knk deepcool aldım geçtim fanları olsun phantom spirit olsun kalitesiz o riske girememooo simdi eklenmis ama ayin sonunda da gelmezsin bee 10 gün bekleyemedimi![]()
ben ekrani var diye bunu alcamK k şuan ödeme ekranındayım kargo dahil 5099 tl
Ben almam knk deepcool aldım geçtim fanları olsun phantom spirit olsun kalitesiz o riske giremem
İşte o yüzden risk alamam ekran var diye alırım pda bozulurben ekrani var diye bunu alcam
Bilmiyorumwarframe pro stokta değilki
Neden hocamİşte o yüzden risk alamam ekran var diye alırım pda bozulur![]()
64 tane stok var galiba dayanirmiki ay basina kadarİşte o yüzden risk alamam ekran var diye alırım pda bozulur![]()
Dayanır belki64 tane stok var galiba dayanirmiki ay basina kadar
Hangi ürün için?64 tane stok var galiba dayanirmiki ay basina kadar
senin sıvı soğutmanın siyahıDayanır belki
Hangi ürün için?
Fan hizlarini niye ayarlamadin?K k şuan ödeme ekranındayım kargo dahil 5099 tl
Ben almam knk deepcool aldım geçtim fanları olsun phantom spirit olsun kalitesiz o riske giremem