N1xinet
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Hocam klavye iyiymiş ama ben biraz göze de hitap etmesini istiyorum sesi güzelmiş klavyenin vgn ye benziyor ses de önemli benim için çok sesli olmasını istemiyorum aynı zamanda %100 klavyedense TKL yi tercih edicem masam küçük bunları konuya eklemeyi unutmuşum düzenleyip ekleyeyim. Bazıları için sende ne çok şey istiyon dedirtebilir ama ne yazık ki hocam tercihlerim biraz tilt edici öneri için teşekkür ederim.yerinde olsam bunu alırdım knob alüminyum qmk via var
![]()
EPOMAKER Galaxy100 QMK/VIA Siyah Gaming Klavye
EPOMAKER Galaxy100 QMK klavye, yeni işlevsellik ve yükseltmelerle Galaxy Alüminyum Klavye serisine katılıyor.www.gaming.gen.tr
parayı veren sensin tabi memnun edecek şeyler isteyeceksin bütçeniz çıkarsa bunu öneririm muazzam bir şey knob yokluğuna alışamadım diye iade etmiştimHocam klavye iyiymiş ama ben biraz göze de hitap etmesini istiyorum sesi güzelmiş klavyenin vgn ye benziyor ses de önemli benim için çok sesli olmasını istemiyorum aynı zamanda %100 klavyedense TKL yi tercih edicem masam küçük bunları konuya eklemeyi unutmuşum düzenleyip ekleyeyim. Bazıları için sende ne çok şey istiyon dedirtebilir ama ne yazık ki hocam tercihlerim biraz tilt edici öneri için teşekkür ederim.
Sevdim bunu güzel geldi gözüme aşırı sesli değil biraz daha tiz sesi var vgn ye göre ama sırf tok ses için de 4200 vermek saçma olur.çok araştırdım 8k pil ile bu en iyisi üstelik 3499
![]()
MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-2)
Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
Kesinlikle öneririm bu arada asla pişman olmazsınSevdim bunu güzel geldi gözüme aşırı sesli değil biraz daha tiz sesi var vgn ye göre ama sırf tok ses için de 4200 vermek saçma olur.
hocam 5k çıkmaz ama lite i sevdim MCHOSE G98 ile GX87 arasındaki fark ne bir arkadaş da 98 i önermiş de bayadır laptop klavyesi kullandığım için klavyeler konusunda çok bilgili birisi değilim.parayı veren sensin tabi memnun edecek şeyler isteyeceksin bütçeniz çıkarsa bunu öneririm muazzam bir şey knob yokluğuna alışamadım diye iade etmiştim
![]()
MCHOSE GX87 Max %80 TKL RGB Kablosuz Hotswap Black Anodic Oxidation Mekanik Gaming Klavye (MC-GX87-A3)
MCHOSE GX87, olağanüstü özelleştirme, üstün yapı kalitesi ve uygun fiyat sunan rakipsiz bir mekanik klavyedir.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE GX87 Lite %80 TKL RGB Kablosuz Hotswap Blue Nano Spraying Mekanik Gaming Klavye (MC-GX87-A2)
QMK/VIA özelleştirme desteği ile üstün bir dokunsal yazma deneyimi sunar ve sonsuz kişiselleştirme olanaklarının kilidini açar.www.gaming.gen.tr
Göz zevkime çok uymadı hocam ya yinede teşekkür ederim.AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine
ben bunu kullanıyorum hocam senin dediğine kıyasla sanırım sadece pil kapasitesi 4k ama ben memnunum ve öneririm
galaxy 100 ile aynı boyutta 98 lik klavyehocam 5k çıkmaz ama lite i sevdim MCHOSE G98 ile GX87 arasındaki fark ne bir arkadaş da 98 i önermiş de bayadır laptop klavyesi kullandığım için klavyeler konusunda çok bilgili birisi değilim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Göz zevkime çok uymadı hocam ya yinede teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Multimedia tuşları olan klavyeler çok mu kötü ya hiç önerilmedi.
boyut olarak anlıyorum ama performans hakkında bir fark var mı gx87 nin sesini beğendim baya hocam hepinize önerileriniz için teşekkür ediyorum yarın işe gideceğimden dolayı ben uykuya kaçıyorum arın işten fırsat buldukça ofisten yazarım önerilere bakarımgalaxy 100 ile aynı boyutta 98 lik klavye