Zyxel modemler için QoS yardım

jombo

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,712
Dostlar oyunlarda 5000ms görmekten sıkıldım ve böyle bir yöntem öğrendim @melisa2013 arkadaştan internette zyxel modemler için düzgün bir rehber bulamadım (mala anlatır gibi) anlatabilecek arkadaşlar var mıdır ?

sekmeleri kapatıp buradan bir test yapıp sonucunu atar mısın ona göre söyleyeceğim yazacağın hızları https://www.waveform.com/tools/bufferbloat
1756482818892.webp

🙏🙏🙏🙏 olduk resmen upload böyle kaldı uploadım 0.1 zaten bir halt olacağını düşünmem.

Alıntıyı görüntüle
🙏🙏🙏🙏 olduk resmen upload böyle kaldı uploadım 0.1 zaten bir halt olacağını düşünmem.
hat değerlerin kötü direkt iç tesisat değişmeli sanırım mesela aynı sorunu yaşadık geçen sene direkt kabloları değiştirdiler yarım saat sürdü iss değiştirmeli faydası olmayabilir ama yine de dene QoS kısmına gelip 550 WAN yükleme akış band genişliğine yaz 9500'de WAN indirme akış band genişliğine yaz onun bir altında da paket uzunluğunu seç uygula de

hat değerlerin kötü direkt iç tesisat değişmeli sanırım mesela aynı sorunu yaşadık geçen sene direkt kabloları değiştirdiler yarım saat sürdü iss değiştirmeli faydası olmayabilir ama yine de dene QoS kısmına gelip 550 WAN yükleme akış band genişliğine yaz 9500'de WAN indirme akış band genişliğine yaz onun bir altında da paket uzunluğunu seç uygula de
'sözde' fiber altyapı yapılacaktı mahallemize fakat hiç bir şey göremiyoruz bizdeki internet altyapısı 15-20 yıllık falan diye düşünüyorum çok eski.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

deneyeceğim teşekkür ederim.

'sözde' fiber altyapı yapılacaktı mahallemize fakat hiç bir şey göremiyoruz bizdeki internet altyapısı 15-20 yıllık falan diye düşünüyorum çok eski.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

deneyeceğim teşekkür ederim.
bizimde aynı altyapı bile gözükmüyor sitelerde sonucu paylaşırsan sevinirim eğer düzelmezse iss sürekli ara darla gelip baksınlar o kadar para veriyoruz zorundalar eşek gibi gelecekler

bizimde aynı altyapı bile gözükmüyor sitelerde sonucu paylaşırsan sevinirim eğer düzelmezse iss sürekli ara darla gelip baksınlar o kadar para veriyoruz zorundalar eşek gibi gelecekler
1756483854239.webp

şu şekil yapıyorum doğru mudur ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,852
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri