❌İndirim Bitti! [4999TL] Ergopixel Knight Oyuncu Koltuğu

Kurdum canlar. Ben aşırı beğendim ufak tefek kusurlar dışında hiçbir şey yok.
Kolçak baya sağlam duruyor bağlantı yerini bilmem. Bağlantı yeri yorumlara göre kronik gibi de dikkat edeceğim.
Deri sıkıntı araba kılıfı gibi kılıf dikmek lazım.

Ufak tefek kusur dediğim üstüne parça geldiği için sünger hafif içe göçmüş. Ama sünger yani yapısı gereği geri düzeldi bile sayılır.
Baya yumuşak geldi bana. Tam aradığım tip. Dik otururken boyun yastığı kullanılmaz, 187yim. Ama yatarken rahat. Yaylanma falan güzel.
İlk izlenimlerim bunlar.

Kolçak baya sağlam duruyor bağlantı yerini bilmem. Bağlantı yeri yorumlara göre kronik gibi de dikkat edeceğim.

Ufak tefek kusur dediğim üstüne parça geldiği için sünger hafif içe göçmüş. Ama sünger yani yapısı gereği geri düzeldi bile sayılır.
Baya yumuşak geldi bana. Tam aradığım tip. Dik otururken boyun yastığı kullanılmaz, 187yim. Ama yatarken rahat. Yaylanma falan güzel.
İlk izlenimlerim bunlar.
Kolcağa yüklenme kırılıyor kendim düzeltirken sürekli kolçağı kullanıyordum kaynak yerinden koptular
1756486430101.webp

Kolcağa yüklenme kırılıyor kendim düzeltirken sürekli kolçağı kullanıyordum kaynak yerinden koptular
Alıntıyı görüntüle
Ben de çok yukleniyorum eski sandalyem bu yuzden kırıldı. Dizim problemli olduğumdan mecbur Ama kolcak baya iyi metalleri hoşuma gitti. Umarım mekanizma da iyidir. Dün zio kurdum arkadaşa aynı mekanizma idi. Kalite aynı olmayabilir tabi.

İlk izlenimlerim bunlar.
bende dik oturuyorum boyun yastıgını çıkardım. Film izlerken yaylanma , hafifi geri ve boyun yastıgıyla keyif olur gibi oyunda dik daha iyi geliyor bana.

Merhabalar sabah teslim aldım kutuda ve üründe hasar yoktu ama 2 problemi vardı birinde kolçak vida yuvası tutmuyordu akşam gittim tornacıdan deliği 8mmden 11mme çektim diğeri de kolçakların ikisi de sağ taraf için geldi alttaki alyanslar ile sağı sol yaptım genel olarak çok beğendim malzemesi vs çok kaliteli duruyor. Bence 5000tlye alabileceğiniz en iyi koltuk.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet beyler ilk problem bende geldi dün sipariş verdim bugün elime ulaştı istanbul içi fakat 1 adet büyük bir adet küçük problem ile geldim, ilk büyük problem resimde göreceğiniz gibi popo kısmı ile sırt kısmının buluştuğu yerin parçası eksik her yeri aradım fakat yok 2.problemde resimdeki 3tane vida koyma yerinden 1 tanesinin sadece deliği var vida girmiyor çok bi problem değil de ben buna nasıl oturacam yerinden oynuyor 🤣
Kayıp diye Bahsettiğiniz parça kayıp değil orijinali öyle ürünün sorun etmeyin.

Ekler

• IMG_7515.webp
    IMG_7515.webp
    1.2 MB · Hit: 182
  • IMG_7511.webp
    IMG_7511.webp
    641.4 KB · Hit: 178
Son düzenleme:
Merhabalar sabah teslim aldım kutuda ve üründe hasar yoktu ama 2 problemi vardı birinde kolçak vida yuvası tutmuyordu akşam gittim tornacıdan deliği 8mmden 11mme çektim diğeri de kolçakların ikisi de sağ taraf için geldi alttaki alyanslar ile sağı sol yaptım genel olarak çok beğendim malzemesi vs çok kaliteli duruyor. Bence 5000tlye alabileceğiniz en iyi koltuk.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kayıp diye Bahsettiğiniz parça kayıp değil orijinali öyle ürünün sorun etmeyin.
Hocam kolçakların iç aksamları vs. metal değil mi? Razer enkiye çok benziyor kolçakları, malzemesi vs.

6000 TL için degermi happyhour beklemeyi düşünüyorum ama koltuk çok hoşuma gitii kullanan arkadaşlar foto salabilirmisiniz şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar ürünü kurdum sıfır kutu geldi iade falan değil komple baştan aşağı kutuyu açarken video çektim eksik hatalı ürün asla yoktu vida ve kurma kağıdı vardı sadece kutusu pisti o kadar isteyene videoyu atarım biraz uzun video buraya atamadım ürüne gelicek olursak yaylanması biraz korkutuyor adamı sanki yere düşücekmiş gibi ama alışınca keyifli olacağını düşünüyorum ürün kalitesi bu arada mükemmel ayakları ve kol dayamaları metal kolay kolay kırılıcak bir ürüne benzemiyor

Benim ürünüm de az önce geldi ve kurulumunu tamamladım. İade ürün olmadığı belli, kutudan tüm her şeyi ile eksiksiz ve kusursuz bir şekilde çıktı. Malzeme kalitesi de gayet güzel, bir önceki koltuğum dxracer'idi ondan bile konforlu görünüyor.

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-08-30 saat 12.59.24_0f1fa22b.webp
    WhatsApp Görsel 2025-08-30 saat 12.59.24_0f1fa22b.webp
    593.9 KB · Hit: 120
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,012
Üyeler
183,044
Son üye