Beyler yksye giricem ne yapsam sizce pcyi toplasam mı?

MachiNe67

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
142
Ya pcyi toplicam ya da oyunları silicem yoksa ben dayanamam oynarım.Siz ne yaptınız yks zamanı?

Pcyi toplicam derken ne kast ediyorsunuz anlamadım

Hocam ders çalışırken lazım olur. Diyorsan ben kendime engel olamıyorum oyunları sil.Bende bu yüzden bu sene ekran kartsız bir sistem toplayacağım.
Oyunlari sileyim hocam o zaman yoksa oynarım illa mesela lolu sileyim kesinlikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaldır kankam çok büyük dikkat dağınıklığı sınav senemde ben de kaldırmıştım
ders calısmak icin belki kalabilir ama kaldıradabilirim

macbook al knk ben aldım bugün güzel makine şarjı da iyi gidiyor m1 olanları 15k ya bulursun max

Bence en sağlıklısı kaldırmak. Bilgisayar insanın elinde olunca oyalanma dürtüsü ağır basıyor. 1 el atayım, 2 el atayım daha atmam tarzı şeyler olabiliyor. Tabii bazıları bu hisse karşı koyabiliyor kendinizi bilmeniz lazım bu konuda. Tablet ve kalem ile çalışmanız daha iyi olabilir

Bence en sağlıklısı kaldırmak. Bilgisayar insanın elinde olunca oyalanma dürtüsü ağır basıyor. 1 el atayım, 2 el atayım daha atmam tarzı şeyler olabiliyor. Tabii bazıları bu hisse karşı koyabiliyor kendinizi bilmeniz lazım bu konuda. Tablet ve kalem ile çalışmanız daha iyi olabilir
hocam tablet yok telefon var cok kararsız kaldım kaldırıp kaldırmamak konusunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

macbook al knk ben aldım bugün güzel makine şarjı da iyi gidiyor m1 olanları 15k ya bulursun max
hangisini aldın kanka

just ders calıs usta nıye bosa efor harcıyon, ac calıs, zaten oyun oynamak istemezsen oynamazsin, demekki istiyosun, istiyosan da eninde sonunda yine indirirsin

o kadar iradesizsen kaldırabilirsin ama sana tavsiyem olabildiğin kadar iradeli olman çünkü disiplinli olman gerek tek konu pc oyunu oynayıp oynamamak değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,441
Üyeler
190,748
Son üye
Kadir.ylmzx
Geri